Autoreclame in een station
Volledig scherm
Autoreclame in een station © FLEET.be

Voorstel Groen en cdH: verbied autoreclame

Worden auto’s binnenkort behandeld zoals sigaretten? Als het van Groen en cdH afhangt alvast wel. De twee partijen hebben een wetsvoorstel ingediend waarmee ze bijna alle autoreclame willen verbieden.

24 reacties

 • Geert Tamsyn

  1 jaar geleden
  Lucien Mertens, Groen heeft de roetfilterfraude nooit getolereerd, en heeft felle kritiek geuit op de laksheid van minister Peeters in de Commissie Mobiliteit.
 • dany VANDEVIVERE DANNY

  2 jaar geleden
  Groen wordt precies de strenge ouders waar wij , als volwassen burgers, aan de leiband lopen. Met wat die partij zich bezig houdt, los eerst de armoede in België op...geef toe, groen, jullie hebben nog nooit iets gerealiseerd
 • Johan Vancaneghem

  2 jaar geleden
  Verbied reclame, vind ik een goeie hoor.
 • Bart Verbeeck

  2 jaar geleden
  Immense veestapels in Belgie produceren gigantische hoeveelheden CO2. Veestapels verbieden? Mensen produceren CO2, en zeker topsporters. Verbieden? Als men nu is begon met verbieden te verbieden, het leven zou al veel makkelijker worden.
 • Paul Vander cruysse

  2 jaar geleden
  Een verbod op deze twee parijen zou eerder aan de orde moeten zijn
 1. OPROEP. Van winterbanden tot aangevroren ramen: stel je vragen over je wagen in de wintertijd aan onze auto-expert

  OPROEP. Van winterban­den tot aangevro­ren ramen: stel je vragen over je wagen in de wintertijd aan onze au­to-ex­pert

  Nu de dagen weer kouder worden, bereiden we onze auto ook best voor op de komende winter. Waar kan je je wagen best stallen? Mag je die wassen als het vriest? En hoelang moet je je auto eigenlijk opwarmen voor je vertrekt? Onze auto-expert Joost Bolle beantwoordt de meest gestelde en originele lezersvragen over je wagen en de winterkou. De antwoorden lees je later exclusief in HLN+.