Erik Haverhals / Foto FPMB
Volledig scherm
© Erik Haverhals / Foto FPMB

Testrit met snelle Mercedes eindigt al na 200 meter met harde klap

DriveEen testrit met een 224 pk sterke Mercedes A-Klasse is in het Nederlandse Waalwijk al na amper 200 meter geëindigd met een harde klap. De bestuurder ramde een tractor met aanhanger, die daardoor kantelde.

16 reacties

 • René Verhoeven

  1 maand geleden
  Onmogelijk dat je met een wagentje van minder dan 1500kg een kipper van 20ton omver krijgt door ertegen te rijden. Je ziet duidelijk dat dit in een bocht gebeurd is, de kipper helt dan al over, afhankelijk van zijn snelheid misschien al ver en dan een tik erbij kan voldoende zijn ofwel een kort maneuver van de tractor kan ook. Rechtuit krijg je die nooit om met een wagen en al zeker niet van langs achteren.
 • raf peeters

  1 maand geleden
  @Joel Vandermeersen,waarom "wegspringen"die BMW gaat niet in je koffer rijden.Maar stel mij de situatie heel anders voor,personen die denken dat er alleen een links rij vak bestaat en niet rechts rijden en dan situatie's zoals je beschrijft uitlokken en dat gebeurd dagelijks.Niet goed te praten natuurlijk maar er wordt nogal snel op rijders gekapt terwijl er zijn die zich ook niet gedragen zoals moet in verkeer.Op 130 begrenzen,waar gaat de Staat zijn boetes(geld) dan van binnenkrijgen denk je?.
 • Joel Vandermeeren

  1 maand geleden
  Begrens nu eens al die wagens op 130km/h dat zou pas een veiligheid geven. Van de week weer een BMW die tegen zeer hoge snelheid eraan kwam, kon nog net wegspringen naar rechts. Vliegt hij rechts van een vrachtwagen voorbij op de pechstrook. Schiet dan terug uiterst links om de volgende vrachtwagen in de halen omdat er plots paaltjes stonden. Vervolgens haalt hij daar nog gekke dingen uit. Had dat ding maar 130 of 120 gekunnen dan waren deze capriolen er niet geweest.
 • Peter Post

  1 maand geleden
  Is 224pk echt zo veel? Ben al jaren met > 400 veilig onderweg - geen enkel probleem.
 • wim CLAES

  1 maand geleden
  Rijden is een kunst, blijven rijden ook. Dat vergeten velen. Veel geld hebben staat niet gelijk aan goed autorijden.aan alle rijke kandidaten van bolides, geef een fractie van dat bedrag uit aan rijles. De beste investering ooit.en nog leuk ook.en ge kunt het op uw Instagram zetten en via Whatsapp en tiktok rondsturen