Kikii
Volledig scherm
© Kikii

Te koop: 55 roestige VW-busjes voor 300.000 euro

AutoEen Canadese autoverzamelaar die maar liefst 55 klassieke VW-busjes op zijn terrein heeft staan, wil in één keer van zijn oude hobby-auto's af. Hij vraagt er ruim 300.000 euro voor.

16 reacties

 • johan geudens

  3 jaar geleden
  Zal nog lang met zijne rommel blijven zitten een hoop ouwd ijzer geluk ermee
 • Linda Vantomme

  3 jaar geleden
  Je mag ééntje gratis opsturen. Ik vind dat zeer mooie wagens,lekker nostalgie. Ik wens hem veel succes met zijne verkoop !!
 • Vero De Scheemaecker

  3 jaar geleden
  zo spijitig dat hij ze eerst helemaal heeft laten verroesten. Ze zijn nog zo gegeerd, maar deze zijn wel in heel slechte staat :-(
 • Ives Van Mol

  3 jaar geleden
  het is een schande dat die man die busjes uit egoisme zo lang heeft bijgehouden zonder ze te verzorgen. Ze hebben, dat was alles wat die man interesseerde, en nu denken dat ie er nog een fortuin zal voor krijgen? you bet !! en dan weten dat er zoveel liefhebbers deze autos met veel liefde zouden hebben bewaard en verzorgd !!
 • Soraja Salluyts

  3 jaar geleden
  Geef liever aan een fantsoenlijk vw busje geld dan aan oud ijzer.
 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  3

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.
 2. GETEST. “Een conservatieve grijze muis met superieure uitrusting”: onze motorexpert reed met de Honda NT1100
  PREMIUM

  GETEST. “Een conserva­tie­ve grijze muis met superieure uitrusting”: onze motorex­pert reed met de Honda NT1100

  Honda heeft eindelijk opnieuw een grote toermotor in het gamma. De NT1100 moet het gat tussen de Gold Wing en avontuurlijke Africa Twin vullen met zijn rijkelijke uitrusting en vlot stuurkarakter. Het prijskaartje zit ook nog eens goed, maar of dat volstaat om onze motorexpert Arno Jaspers te overtuigen? “Honda bewandelt als geen ander de grens tussen efficiënt en doodsaai.”