Suzuki Vitara
Volledig scherm
Suzuki Vitara © HLN Drive

Suzuki Viking rally: doe mee aan de wedstrijd

HLN DriveWat dacht je ervan om in een SUV deel te nemen aan een 6-daagse rally door Scandinavië? Suzuki Belgium neemt van 4 tot 10 april deel aan de Viking Rally en HLN Drive mag iemand, samen met een partner, mee op avontuur sturen in een Suzuki Vitara. Benieuwd? Lees dan snel verder en vul de vragen in.

 1. 16,3% minder nieuwe auto's in juni: deze wagens verkochten desondanks goed
  HLN Drive

  16,3% minder nieuwe auto's in juni: deze wagens verkochten desondanks goed

  De markt voor personenauto’s heeft nog steeds te lijden onder het tekort aan halfgeleiders (een elektronisch onderdeel dat gefabriceerd wordt uit enkele zeldzame grondstoffen. Ze vormen de basis voor de geheugen- en processorchips, red.) dat al enkele maanden een aantal bedrijfstakken in de hele wereld treft. Dit tekort heeft gevolgen voor de productie van nieuwe voertuigen en verlengt de leveringstermijnen. HLN Drive ging door de cijfers.
 2. Maar 5% gezinnen beschikt over goedkoopste energiecontracten: zo betaal ook jij minder
  Energie

  Maar 5% gezinnen beschikt over goedkoop­ste energiecon­trac­ten: zo betaal ook jij minder

  De consument raakt niet wijs uit de energiemarkt en zijn stroom- en aardgasfactuur. Hij is nauwelijks op de hoogte van de contractvoorwaarden, weet amper of hij een vaste of variabele prijs betaalt en heeft geen inzicht in de verschillende vaste kosten. Het gevolg: door een gebrek aan informatie betaalt hij een te hoge energieprijs. Maar waar vind je alle essentiële informatie? Mijnenergie.be schept klaarheid.