-
Volledig scherm
- © EPA - Lamborghini

Snelheidsduivel is nieuwe Lamborghini na twee uur alweer mogelijk voorgoed kwijt door nieuwe wet

DENEMARKENEen inwoner van Noorwegen heeft niet lang kunnen genieten van zijn in Duitsland gekochte Lamborghini Huracán. Enkele uren na de aankoop werd hij al door de Deense politie van de weg gehaald toen hij 236 kilometer per uur reed.

41 reacties

 • dirk liekens

  1 maand geleden
  François Defosse 20 km te snel wat een onzin man, dan is de helft hun wagen kwijt binnen het jaar. Iedereen rijdt wel eens te snel zeker nu met al die zone 30.50 en 70 borden ge moet het maar weten hoe snel je mag. En danny ik knipper nog met mijn lichten, snelheidscontrole heeft niets meer met veiligheid te maken als ge flits vanaf paar km te snel maar is gewoon poenpakkerij.
 • Danny Bottelier

  1 maand geleden
  Waar is de goede oude tijd waarin iedere tegenligger met zijn lichten knipperde als je een snelheidscontrole tegemoet reed.
 • Ben Vaneigens

  1 maand geleden
  Beste Linda Moens, justitie kan beginnen met het onteigenen van gronden om de nodige gevangenissen te bouwen.
 • raf peeters

  1 maand geleden
  @Geert Van den Berghe,nut wagens met 300,400 ,600pk?.Juist strikt heb je gelijk maar misschien omdat je U veilig wil voelen op de weg met veel pk?.Klinkt raar maar heb toch liever 600pk onder mijn dierbaar achterste dan een 100 pk,niet om te vliegen of snel rijden(dat ook maar op gesloten omloop)eerder om zich snel uit de voeten te kunnen maken en reageren als je de stommiteiten vandaag op de weg ziet en dan kan je met 600 pk zeer goed reageren.
 • Geert Vaelen

  1 maand geleden
  De man was pissig? Hij zou pissed moeten zijn op zichzelf. Verkeersregels tellen ook voor sportvoertuigen hoor, niet alleen voor de gemiddelde mens met een gemiddeld inkomen. Had ie netjes de max snelheid gerespecteerd, dan had ie veel langer met dat ding kunnen crossen.