Een douanemedewerker bekijkt het weinig aaibare interieur van de Rolls-Royce.
Volledig scherm
Een douanemedewerker bekijkt het weinig aaibare interieur van de Rolls-Royce. © ADM

Rolls-Royce mag Italië niet in vanwege te exotisch interieur

Een Rolls-Royce Phantom mag Italië niet in vanwege het interieur van krokodillenleer. De autoriteiten in havenstad Livorno hebben de auto in beslag genomen.

3 reacties

 • Jan De Bisschop

  1 jaar geleden
  Goeie smaak is toch ietsje anders, dacht ik?
 • Jan Mertens

  1 jaar geleden
  Verplichten om de betreffende huid te verwijderen is wel degelijk nuttig. Anders kan er mee opgeschept worden en is die aanwezigheid reclame voor anderen om daar ook aan te geraken.
 • Edith Bastiaensens

  1 jaar geleden
  Beter de fabrikant een torenhoog bedrag laten overmaken aan het goede doel. Krokodellenhuid verwijderen is dubbel zonde. Beestje is dan voor niks gestorven. Dat is zoals een vegetariër die in een bistro de hesp uit zijn croque monsieur haalt en weggooit. Geloof me, ik heb er zo éen gekend.
 1. Niet alleen acteurs zijn de sterren van het scherm: deze auto’s veroverden een plek in ons collectief geheugen

  Niet alleen acteurs zijn de sterren van het scherm: deze auto’s veroverden een plek in ons collectief geheugen

  We sluiten niet alleen goeie acteurs in onze harten, soms gaat ook hun voertuig met de aandacht lopen. Zo is de grasgroene Porsche van Rik Verheye in ‘Nonkels’ intussen een toeristische attractie in Knokke. Mensen staan zelfs in de rij om een selfie te nemen met de fluo bolide, die nu te koop staat. Maar het is lang niet de eerste keer dat een tv-vehikel de show steelt. ‘Dag Allemaal’ maakte een overzicht.