De man volgde zijn gps, tot hij hopeloos vast kwam te zitten.
Volledig scherm
De man volgde zijn gps, tot hij hopeloos vast kwam te zitten. © RV

Porsche volgt gps en rijdt zich hopeloos vast in smal Italiaans straatje

AutoWie al in Italië op vakantie ging, herinnert zich vast de vele smalle straatjes. Gezellig om te wandelen, of zelfs rijden, maar dan best wel met een smalle Fiat 500 of iets dergelijks. Met een Porsche, blijf je er beter weg.

11 reacties

 • Christian Masselus

  1 jaar geleden
  Eens meegemaakt in Tenerife (voor de GPS periode), mooie nieuwe geasfalteerde baan (2 vaks), na 2 km's nog maar 1 baanvak meer en na nog ongeveer 1 km werd de baan maar smaller en smaller en liep dood, bergwand ? Er stond niets aangeduid van doodlopende weg. Heb heel het stuk terug achteruit moeten rijden en dat met maar 20 cm's speling langs beide kanten (bergwand en afgrond - 10-tal m. maar) Dit was even zweten :-) :-)
 • piet devlieger

  1 jaar geleden
  Toen ik rond het jaar 2000 mijn eerste GPS kocht (Grundig met CD) zei de installateur mij : "als je een GPS hebt moet je nog altijd je verstand gebruiken, velen vergeten dat." Hij had gelijk.
 • emiel wouters

  1 jaar geleden
  Hebben jullie alles wel goed gelezen. Het is niet Porsche die de schuld is van dit alles. Het is wel degelijk de chauffeur. En het is niet omdat je met een Porsche rijdt dat je slim bent he. Maar om zo weinig mogelijk schade te hebben zou ik toch de huizen laten afbreken hoor, dan blijft het maar bij enkele krasjes op de spiegels.
 • bernard vermeulen

  1 jaar geleden
  Als een straat versmalt kan iedereen dit overkomen,
 • WILMA ULRIX

  1 jaar geleden
  Als je in een smal straatje bent gekomen, kun er achterwaarts ook weer uit. Wie dat niet kan, kan niet rijden.