Porsche Taycan Turbo.
Volledig scherm
Porsche Taycan Turbo. © Porsche

Porsche Taycan komt 127 kilometer minder ver in de VS dan in Europa

De Porsche Taycan Turbo heeft een actieradius van 450 kilometer volgens de Europese WLTP-test. In Amerika komt de auto volgens tests echter slechts 323 kilometer ver.

21 reacties

 • karel van zand

  2 jaar geleden
  Mijnen diesel stookt 10 liter maar ook 300 pk díe gebruikt mogen worden. .. profiteer er nog van voor de milieu fanatici de pret bederven. Zolang electriek niet kan tanken binnen het kwartier blíjft het speelgoed... onpraktisch ..
 • Renaat Moerman

  2 jaar geleden
  Voor alle stoefers met hun "zuinige" wagen : het equivalent energie inhoud verbruik elektrische wagen mocht het diesel zijn bedraagt .... 1,5L/100 ! Ik wacht tot de eerste zo een dieselwagen heeft ... ondertussen krijg je mij niet meer uit mijn Tesla : teveel voordelen aan elektrisch rijden ! En wat de Porsche betreft : super ontwerp, super techniek, ik zou hem ook graag op mijn oprit zien staan. Proficiat Porsche !
 • Marc Verhoeven

  2 jaar geleden
  Ik rij met een Peugeot 3008 1,2 benzine automatic, verbruik in het Brabantse 6,7 l maar 1 keer door Mortsel en het wordt 11,5 liter, maar ja, er was een groene burgemeester ........
 • Eric Freiland

  2 jaar geleden
  Mercedes-Benz geeft een normverbruik van 7 liter op voor onze ML250 maar dat is in realiteit slechts 6,5 liter.
 • Ruben Schelstraete

  2 jaar geleden
  Met mijn volvo 2400cc Diesel: bompa-stijl en veel snelweg 4,7 en gewoon ongeveer 7 liter, niet veel maar ik betaal mij zot aan taxen.....
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).