Archiefbeeld. Porsche Taycan
Volledig scherm
Archiefbeeld. Porsche Taycan © AP

Porsche roept 43.000 elektrische wagens terug wegens softwareprobleem

Sportwagenfabrikant Porsche moet 43.000 van zijn elektrische Taycan-wagens terugroepen vanwege mogelijk defecte software die ervoor zorgt dat de door de batterij aangedreven motor plotseling uitvalt. Dat heeft het bedrijf vrijdag bekendgemaakt.

 1. "Een elektrische wagen schiet als een raket uit de startblokken": onze auto-expert belicht de grootste verschillen tussen een elektrische en klassieke wagen
  PREMIUM

  "Een elektri­sche wagen schiet als een raket uit de startblok­ken": onze au­to-ex­pert belicht de grootste verschil­len tussen een elektri­sche en klassieke wagen

  Vanaf 2026 moeten alle bedrijfswagens elektrisch zijn. Maar ook als particulier worden we de komende jaren in de richting van een elektrische auto gestuurd. Voor je het weet heb je er straks eentje op de oprit. En dat wordt aanpassen. “Rijden met een ‘EV’ is helemaal anders dan met een klassieke benzine- of dieselauto. Niet alleen rijtechnisch, ook mentaal”, zegt onze auto-expert Joost Bolle. Hij zet de meest opvallende verschillen met een klassieke auto op een rij.
 2. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).