Porsche gaat 2.000 laadpalen plaatsen in Europa, waar eigenaren van een hybride of elektrische Porsche gratis terechtkunnen.
Volledig scherm
Porsche gaat 2.000 laadpalen plaatsen in Europa, waar eigenaren van een hybride of elektrische Porsche gratis terechtkunnen. © Porsche

Porsche: gratis opladen in twintig landen

Eigenaren van plug-in hybrids van het merk Porsche en de elektrische Taycan kunnen binnenkort gratis hun auto opladen bij 2.000 laadpalen in twintig landen.

17 reacties

 • Bob(Robert) Bruyland

  2 jaar geleden
  Na het verdwijnen v/d kerncentrales gaat alles op gas of bruinkool draaien, synthetische diesel komt onrechtstreeks van gas, waterstof komt onrechtstreeks van gas, cng komt rechtstreeks van gas, bij mij thuis heb ik de keuze tussen een dikke bokser-zes cilinder en een cng, de zuinige motor bespaart voor de bokser, Zeer tevreden over beide.
 • Johan Vroonen

  2 jaar geleden
  Bij productie waterstof komt methaan vrij; dus niet clean en groene waterstof=laag rendement.Destination charging op vakantie is onmisbaar bij EV's. s'Morgens vertrekken met volle accu is geen overbodige luxe. Voor de 98% van de tijd dat we niet op vakantie zijn kan je gewoon thuis in de garage opladen.Zelfs met beperkte laadstroom van 3x5A is hij ten laatste tegen 5u s'morgens alweer opgeladen. Mits zonnepanelen + in toekomst batterijopslag bestaat er geen goedkopere manier om rond te rijden.
 • Robert DE REU

  2 jaar geleden
  @ Renaat M., Beste mooi voor u maar ik vrees dat Uw Tesla niet levenslang zal meegaan, maar toch mooi meegenomen voor de tijd dat het duurt.
 • Willy Stinissen

  2 jaar geleden
  In belgie zijn er 3000 tankstations voor 5000.000 auto's. Die betalen jaarlijks 5000.000.000€ aan accijnzen op brandstoffen. Dat zal voor de overheid wel de grootste (de)motivatie zijn om hier veel laadpalen neer te zetten. Een soort anti- investering als het ware.
 • Willem Ell

  2 jaar geleden
  @ Albert VanLaeken: inderdaad, onderweg ben je hier niet veel mee... Daarom ook dat het concept 'destination charging' heet!! Bedoeld om op te laden eens je op bestemming bent, zodat je niet ook de terugrit met de zelfde lading moet kunnen afwerken. Simpel concept, wel de text goed lezen!
 1. Deze Bentley van bijna 2 miljoen heeft alles behalve een dak. Ook niet als optie
  5

  Deze Bentley van bijna 2 miljoen heeft alles behalve een dak. Ook niet als optie

  De Bentley ‘Bacalar’ zal op de weg ongetwijfeld vele hoofden doen draaien, maar de auto zorgde bij de voorstelling meteen ook al voor opgeheven wenkbrauwen. Deze luxewagen van 1,9 miljoen dollar (1,6 miljoen euro) heeft immers geen dak. Ook niet als optie. Geen probleem voor de fans zo blijkt, want als je een Bacalar wilt ben je nu al te laat. De amper 12 exemplaren die zullen gemaakt worden, zijn reeds verkocht.