Polizei Trier
Volledig scherm
© Polizei Trier

Plant een boom en omzeil de snelheidscontrole

De snelheidscamera op een veld aan een snelweg nabij de Duitse stad Bitburg in de Eifel is tijdelijk onklaar. Niet door vandalisme, maar door een twee meter hoge spar. Onbekenden hebben op een onbekend tijdstip de boom net voor de camera geplant. 

15 reacties

 • Geert Heylen

  4 jaar geleden
  Knap!!! We zullen klimplanten moeten gebruiken voor Pippo weyts z’n trajectcontrole bruggen. Welkom in onze politiestaat!!!!!
 • Tino Hellemonds

  4 jaar geleden
  Op de duitse snelwegen is er wel een snelheidslimiet wat velen niet weten,namelijk 250 km/u.
 • Rudy Van Schelvergem

  4 jaar geleden
  Ondanks geen snelheidslimiet gebeuren er geen meer ongevallen dan hier.
 • Peter Devriendt

  4 jaar geleden
  De uitleg is verkeerd. Op dat stuk weg geld snelheidsbeperking van 70km/h. Omdat je de stad Bitburg naderd. Op de rest van die weg Bitburg - Trier geld snelheid van 100km/h omdat dit een gewestweg is en geen autostrade.
 • Christine Laevers

  4 jaar geleden
  Ik zou een vlierboom geplant hebben. Die mag je uitgraven, maar die krijg je niet kapot. Je snoeit het, en het groeit zeer snel terug.
 1. Op zijn strafblad staat intussen zowat elke inbreuk op de verkeerscode: automobilist loopt 50ste veroordeling op

  Op zijn strafblad staat intussen zowat elke inbreuk op de verkeersco­de: automobi­list loopt 50ste veroorde­ling op

  Een stomdronken man die achter het stuur in slaap valt in Zingem na een après-skifeestje. Het strafblad van een 36-jarige uit Aarschot waar intussen zowat elke inbreuk op de verkeerscode staat. Een 19-jarige die van de baan gaat en nog onder invloed blijkt van de avond ervoor. Een jongeman uit Brakel die ondanks een rijverbod toch met zijn onverzekerde scooter de baan opgaat. En een dakwerker met tig veroordelingen die zijn levenslang rijverbod negeert en nu in de gevangenis zit. Het trok allemaal deze week onze aandacht in de politierechtbank.