Zo’n 21 gesmokkelde auto’s, die samen 58 miljoen Filipijnse peso (ongeveer 1 miljoen euro) waard waren, werden met een kraan volledig vernield.
Volledig scherm
Zo’n 21 gesmokkelde auto’s, die samen 58 miljoen Filipijnse peso (ongeveer 1 miljoen euro) waard waren, werden met een kraan volledig vernield. © EPA

Pijnlijke beelden voor autofans: gesmokkelde luxewagens worden in Manilla met een kraan vernietigd

In Manilla, in de Filipijnen, heeft het douanebureau voor de tweede keer dit jaar een aantal gesmokkelde luxewagens vernield. Zo’n 21 auto’s, die samen 58 miljoen Filipijnse peso (ongeveer 1 miljoen euro) waard waren, werden met een kraan volledig vernield. De wagens zouden tussen 2018 en 2020 door verschillende smokkelaars in het land zijn binnengebracht, waarna ze telkens in beslag werden genomen. 

7 reacties

 • Willy Mertens

  3 weken geleden
  Er zullen er ook nog wel een paar verdwenen zijn met de noorderzon, zo werkt het daar maar niet aan de armen maar aan de rijken .
 • Lema Hosme

  3 weken geleden
  Hier snap ik de meerwaarde ook niet van.. verkoop ze dan in het land van herkomst en geef het geld uit aan verbeteringen in eigen land..
 • Jan Verplancken

  1 maand geleden
  En dat in een arm land. Ze hadden ze beter verkocht en het geld aan een goed doel geschonken.
 • pietje aalbers

  1 maand geleden
  Het zijn auto's die nog gewoon nieuw te bestellen zijn. Erger was het als het exemplaren uit het verleden betrof waar misschien nog maar 1 of 2 stuks van over waren.
 • NOEL CLAES

  1 maand geleden
  Zo moet dat. En niet alleen met auto's maar alle gesmokkelde spullen. Vernietigen.