Zo’n 21 gesmokkelde auto’s, die samen 58 miljoen Filipijnse peso (ongeveer 1 miljoen euro) waard waren, werden met een kraan volledig vernield.
Volledig scherm
Zo’n 21 gesmokkelde auto’s, die samen 58 miljoen Filipijnse peso (ongeveer 1 miljoen euro) waard waren, werden met een kraan volledig vernield. © EPA

Pijnlijke beelden voor autofans: gesmokkelde luxewagens worden in Manilla met een kraan vernietigd

In Manilla, in de Filipijnen, heeft het douanebureau voor de tweede keer dit jaar een aantal gesmokkelde luxewagens vernield. Zo’n 21 auto’s, die samen 58 miljoen Filipijnse peso (ongeveer 1 miljoen euro) waard waren, werden met een kraan volledig vernield. De wagens zouden tussen 2018 en 2020 door verschillende smokkelaars in het land zijn binnengebracht, waarna ze telkens in beslag werden genomen. 

7 reacties

 • Willy Mertens

  3 maanden geleden
  Er zullen er ook nog wel een paar verdwenen zijn met de noorderzon, zo werkt het daar maar niet aan de armen maar aan de rijken .
 • Lema Hosme

  3 maanden geleden
  Hier snap ik de meerwaarde ook niet van.. verkoop ze dan in het land van herkomst en geef het geld uit aan verbeteringen in eigen land..
 • Jan Verplancken

  3 maanden geleden
  En dat in een arm land. Ze hadden ze beter verkocht en het geld aan een goed doel geschonken.
 • pietje aalbers

  3 maanden geleden
  Het zijn auto's die nog gewoon nieuw te bestellen zijn. Erger was het als het exemplaren uit het verleden betrof waar misschien nog maar 1 of 2 stuks van over waren.
 • NOEL CLAES

  3 maanden geleden
  Zo moet dat. En niet alleen met auto's maar alle gesmokkelde spullen. Vernietigen.
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 2. Autoverkoop daalt en toch maken constructeurs meer winst: hoe kan dat?
  HLN Drive

  Autover­koop daalt en toch maken construc­teurs meer winst: hoe kan dat?

  Na de coronacrisis krijgt de autosector met een nieuw probleem te maken: het wereldwijde tekort aan halfgeleiders, een onderdeel van de geheugenchips in auto’s. Dat tekort stelt de levering van heel wat auto’s uit. In vergelijking met vorig jaar werden er bijna 10 procent minder wagens verkocht, toch maken constructeurs 14 procent meer winst. Dat blijkt uit een onderzoek van EY. Hoe komt dat? HLN Drive legt het u uit.