AFP
Volledig scherm
© AFP

Pijnlijk: Elon Musk onthult futuristische ‘cybertruck’ van Tesla, maar “gewapend glas” gaat meteen stuk bij presentatie

AutoTesla heeft zijn elektrische pick-uptruck onthuld: het futuristische voertuig kreeg de naam 'cybertruck’. De onthulling in Los Angeles verliep behoorlijk grappig. Het hoofd design van de Amerikaanse autofabrikant wilde aantonen dat de auto “extra stevig” is. Toen hij dat demonstreerde, sneuvelden er twee ruiten.

93 reacties

 • Thijs Ooms

  3 jaar geleden
  Dit artikel vindt ik goed, hierbij laat men zien dat niet alles goed gaat en dat het ook eens fout loopt, zelfs bij Elon Musk. De schrijver heeft het ook goed verwoord en alles objectief vermeld.
 • Hannes Bosmans

  3 jaar geleden
  Ten tweede: Het falen heeft wel iets goed gedaan. Het internet ontplofte na de tentoonstelling. Op sociale media is er veel gepost over deze nieuwe “Cybertruck” . Dit gebeurde vooral op Reddit en Twitter. Door al de media aandacht heeft de cybertruck veel gratis reclame gehad en al veel exemplaren verkocht. Het is dus spijtig dat het is misgegaan maar het heeft een positieve invloed gehad op de verkoop.
 • Hannes Bosmans

  3 jaar geleden
  Ik vind het zeer spijtig dat de Cybertruck faalt bij de tentoonstelling, maar ook weer niet. Ten eerste: Elon heeft een belangrijke reputatie die hiermee geschonden is. Hij is de uitvinder van Space-x,Tesla en Paypal. Doordat dit mislukte gaan mensen misschien denken dat andere uitvindingen van hem ook slecht zijn. Dit kan leiden tot een grote daling van zijn winst. Hierdoor worden er misschien veel mensen minder betaald. Het falen van de test is dan slechte reclame.
 • Thijs Ooms

  3 jaar geleden
  Het artikel vindt ik best grappig. Elon Musk lanceerde zijn nieuwste Tesla model. Deze auto zo een bepanserde elektrische auto zijn. Hij beweerde dat deze auto zeer sterk zou zijn en dat zelfs de ruiten kogelwerend zouden zijn. Toen ze de auto gingen uittesten bij de voorstelling, braken al twee ruiten van de wagen. Dit was uiteraard best grappig omdat Elon Musk dacht dat deze wagen alles aankon.
 • Peter Van Mele

  3 jaar geleden
  Weeral een stap in de juiste richting ! Smaken verschillen maar hoe meer ik ernaar kijk, hoe knapper ik hem vind. Verandering heeft aanpassingstijd nodig zeker?! Maar het esthetische terzijde: Deze prijs voor deze specificaties is gewoon indrukwekkend! Mocht ik de financiën hebben, ik bestelde er mij vandaag nog 1!
 1. Recordaantal gezinnen op zoek naar goedkoper energietarief: al 1,7 miljoen vergelijkingen in eerste jaarhelft
  Mijnenergie.be

  Recordaan­tal gezinnen op zoek naar goedkoper energieta­rief: al 1,7 miljoen vergelij­kin­gen in eerste jaarhelft

  Mijnenergie.be tekent een nieuw record op: de vergelijkingssite kreeg dit jaar al maar liefst 1,7 miljoen energievergelijkingen te verwerken. Dit ongeziene aantal onderstreept dat de consument in tijden van piekende energieprijzen het heft in eigen handen neemt en actief uitzoekt welke energieleverancier de goedkoopste tarieven aanbiedt. Kristof De Paepe, energie-expert bij Mijnenergie.be, geeft toelichting.