Mercedes A-klasse
Volledig scherm
Mercedes A-klasse © rv

Op zoek naar een tweedehands auto? Deze modellen kun je beter laten staan

De Britse consumentenorganisatie What Car ondervroeg bijna 13.000 Britten over de betrouwbaarheid van hun auto's. De uitkomsten leveren een top 25 op van modellen die je als aspirant-koper van een tweedehands auto maar beter kunt laten staan.

17 reacties

 • Werner Van der Kelen

  2 maanden geleden
  Denk dat er eigenlijk geen slechte wagens meer bestaan, je moet gewoon ook wat geluk hebben en je auto af en toe eens laten onderhouden.
 • ERIC BOUWERAERTS

  2 maanden geleden
  Mijn audi A6 VAN 1996 Is al 25 jaar in orde bij de controle die je elk jaar moed doen Uitstoot diesel perfect in orde Er zijn nieuwe wagens die niet in orde Dus en wagen moet je gewoon goed onderhouden
 • Jan Hendrickx

  2 maanden geleden
  Onzin ,mijn vw polo (benzine) ,staat niet in de lijst maar wil het toch vermelden ,heeft 150000 km op de teller .In moet pas elke 30000 km of om de 2j op onderhoud .De enige kosten welke ik gehad heb zijn : remblokken en remschijven vooraan wat een normale sleet is .Verder nog geen € kosten gehad .
 • Bert V

  2 maanden geleden
  En zo kan je alles verantwoorden met alles...
 • Ludo Spoelders

  2 maanden geleden
  Mijn Mercedes ML320 was de allergrootste miskoop ooit.
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).