Parking met laadpalen. Beeld ter illustratie.
Volledig scherm
Parking met laadpalen. Beeld ter illustratie. © BELGA

Ondernemersorganisatie Unizo waarschuwt voor te weinig laadpalen

Aan het huidige tempo zullen er nooit op tijd voldoende laadpunten zijn voor de omschakeling naar elektrisch rijden. Daar waarschuwt ondernemersorganisatie Unizo voor.

 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  2

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.
 2. Waarom autoverdelers niet warmlopen voor elektrische wagens: “Dealers verkopen het liefst waar ze het meest op verdienen”
  PREMIUM

  Waarom autoverde­lers niet warmlopen voor elektri­sche wagens: “Dealers verkopen het liefst waar ze het meest op verdienen”

  Dat we binnen afzienbare tijd allemaal elektrisch zullen rijden, staat vast. Toch gebeurt de omslag (nog) niet via de autodealer. Wie als particulier voor een elektrisch voertuig (EV) een showroom binnenstapt, treft maar zelden een enthousiaste verkoper, zo blijkt. Er worden zelfs tegenargumenten aangehaald om de aankoop te ontmoedigen. Het verklaart waarom we met een offerte voor een diesel vertrekken, terwijl we voor een plugin hybride of volledig elektrische wagen naar de dealer waren getrokken.
 3. Ruim 1.500 gevallen van tellerfraude in 2021, verkoop nieuwe auto's gaat achteruit

  Ruim 1.500 gevallen van tellerfrau­de in 2021, verkoop nieuwe auto's gaat achteruit

  In 2021 heeft Car-Pass 1.578 gevallen van tellerfraude bij auto’s geteld, wat goed is voor iets meer dan 1 procent van alle verkochte auto's dat jaar. Gemiddeld werd de kilometerteller van tweedehandsauto's met 52.000 kilometer teruggedraaid. Dat blijkt uit het jaarverslag van Car-Pass, het certificaat dat elke particulier of professional die een tweedehandsvoertuig wil verkopen, moet bezorgen aan de particuliere koper.