Fiat
Volledig scherm
© Fiat

Nieuwe Fiat 500 gaat elektrisch: tot 320 km autonomie

Want er is geen betere manier om Italiaanse burger moed te geven in donkere coronadagen dan een nieuwe cinquecento

12 reacties

 • paul verspeelt

  2 jaar geleden
  Voor de helft van de prijs , koop je een fantastische , sportieve Abarth 595 , met prestaties en een sound om kippenvel van te krijgen. En die hoeft na hooguit 300Km. geen half uur aan het infuus om zijn tank voor 80 te vullen.
 • Hendrik Patyn

  2 jaar geleden
  Wie gaat er dit kopen, de Honda e is goedkoper en gaat in realiteit evenver rijden, en Honda is betrouwbaar, het zal waarschijnlijk de betrouwbaarste en modernste zijn van EW, en dit voor hun 1ste EW, hun 1ste 2.2 diesel was ook direct de beste, draaide zo zacht als een benzine. Ik zou de Honda e al kopen gewoon voor de looks, als 2de wagen, om naar de bakker te rijden de zondag..., een grote EW zoals een Tesla moet 20jaar bollen alvorens hij milieuvriendelijker is..
 • Willem Sarlee

  2 jaar geleden
  Met zo een autootje rij je ook het het land niet uit. Elke morgen als je hem uit het stopcontact trekt kan je wee 300km. Nooit meer vuiligheid tanken.
 • Ja Rodrigus

  2 jaar geleden
  220 km is waarschijnlijk nog optimistisch
 • Karla Desmet

  2 jaar geleden
  zevenendertigduizendnegenhonderd euro... dat is één miljoen vijfhonderdachtentwintigduizend achthonderdtweeëntachtig komma eenentwintig oude Belgische franken... twintig jaar geleden kocht je daarmee al een kleine villa... goed zot om zo veel geld aan een auto te geven, waarvan je niet eens weet hoe ver je ermee zal geraken.