Screenshots: Caradisiac.com
Volledig scherm
© Screenshots: Caradisiac.com

Nieuwe DS9 vroegtijdig gelekt op YouTube

DS heeft de presentatie van zijn (op de Peugeot 508 gebaseerde) DS9, die gepland stond voor vanavond, eigenhandig om zeep geholpen door de beelden van de berline vroegtijdig op YouTube te plaatsen.

2 reacties

 • Yves Geniesse

  2 jaar geleden
  Zeer mooi en toch zo duur voor een verborgen 2 zit berline. Ben onlangs in een 508 achter gaan zitten (ben 1.80m groot) en het is simple weg onmogelijk om erin of eruit te komen zonder uw hoofd te stoten. Jammer voor zo'n mooi ding.
 • Thomas Lambaerts

  2 jaar geleden
  Mooi, spijtig dat het wordt aangedreven door een bromfietsmotortje met een mega grote turbo. Ik blijf nog zo lang mogelijk bij mijn 2.3 zonder turbo. Wat er niet op zit, kan niet stuk gaan. Geldt ook voor al die elektronische snufjes in het interieur dat je toch niet gebruikt.
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).