Is deze driewieler de oudste auto ter wereld? Een team van vijf wetenschappers gaat het nu wetenschappelijk onderzoeken.
Volledig scherm
Is deze driewieler de oudste auto ter wereld? Een team van vijf wetenschappers gaat het nu wetenschappelijk onderzoeken. © 24Auto.de/Frau A. Otto

Mysterieuze ‘barnfind’ die man kocht voor paar honderd euro is mogelijk de oudste auto ter wereld

Een eerder dit jaar in Duitsland ontdekte automobiel is mogelijk veel ouder dan gedacht. Volgens experts is het model zelfs ouder dan de Benz-patentauto. Forensische experts gaan nu met koolstofdatering onderzoeken uit welk jaar het model precies stamt.

  1. "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspecialist voor een betere nachtrust
    HLN Shop

    "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspeci­a­list voor een betere nachtrust

    Lig jij wel eens te woelen in bed en/of heb je het moeilijk er ‘s ochtends uit te komen? Slaapproblemen kunnen op termijn zwaar doorwegen op je gemoed en gezondheid. Word je geplaagd door een ontregelde nachtrust, schiet psycholoog en slaapspecialist Annelies Smolders te hulp. Met haar groepspraktijk Huis Midori reikt de ervaringsdeskundige slaapexpertise en therapie op maat aan, en dat doet ze nu ook online met de masterclass ‘Beter Slapen’. HLN Shop kreeg alvast vijf helpende tips.