De Lamborghini van meer dan 500.000 euro is volledig vernield.
Volledig scherm
De Lamborghini van meer dan 500.000 euro is volledig vernield. © ANP

Miljonair crasht met Lamborghini van 500.000 euro op weg naar autoshow

DriveEen Nederlandse miljonair is met zijn Lamborghini van 500.000 euro gecrasht terwijl hij op weg was naar een autoshow waar zijn bolide tentoongesteld zou worden. Het ongeval kreeg veel aandacht, tot ontsteltenis van eigenaar en bestuurder Rick van Stippent (29). “Je wordt beschuldigd als een crimineel”, klinkt het. 

34 reacties

 • Renée Verhoeven

  4 maanden geleden
  Als je dergelijke wagen kunt kopen voor jezelf op je 29e door het restaureren van oldtimers, dan wil dat zeggen dat je veel te veel aanrekent aan je klanten om zelfs zo snel mogelijk veel geld binnen te rijven. Enkel zelfstandigen hebben die mogelijkheid, bij de werknemer is alles al afgenomen als het loon gestort wordt en kunnen niet vragen wat we willen, krijgen wat de baas wilt geven, dat is het verschil.
 • benny vandersanden

  4 maanden geleden
  Met eerlijk werk op je 29ste zo een wagen kunnen bezitten? Chapeau! Hoeveel van deze Lamborghini's zou hij via de dieven van de overheid al gesponsord hebben voor alle profiteurs en luierikken?
 • Peter Van Dam

  4 maanden geleden
  De auto is niet gemaakt om max 100 te rijden, dat mag allemaal misschien wel zijn, maar de wegen daarom nog niet. En in een Polo had hij het niet overleefd, kan ook wel zijn, maar met een Polo had die bobbel in de weg geen invloed gehad, anders zouden er daar tientallen wagens over die bobbel rijden en crashen. Mensen met geld willen auto's met PK's, maar hebben de PK's niet onder controle als mens zijnde. Geld maakt je geen goed bestuurder en zorgt ook niet voor verstand, dat is duidelijk.
 • Dirk De Buyst

  4 maanden geleden
  Hij is twee keer in de vangrail geknald. Tussen de eerste crash en de tweede zijn slipsporen te zien over een lengte van minstens tweehonderd meter. En toch niet te snel gereden...
 • Jacky Leman

  4 maanden geleden
  Hij zei dat met een Polo niet zou hebben overleefd. Ja, met 200/u en meer zeker niet… Geen enkel verzekering zou beter zulk soort wagens beter nooit verzekeren en verboden worden. Zelf opdraaien voor alle schade!
 1. GETEST: Kawasaki Z900SE. "Adrenalinejunkies vinden veel kicks voor een erg schappelijk budget”
  PREMIUM

  GETEST: Kawasaki Z900SE. "Adrenali­ne­jun­kies vinden veel kicks voor een erg schappe­lijk budget”

  Kawasaki’s Z900 is al jarenlang een vaste waarde bij de middenklassers. De beresterke viercilinder met 125 pk voor 10.000 euro bekoort een breed publiek en voor 2022 komt Team Green met een Special Edition. De Z900SE wordt een stukje duurder, maar in ruil krijg je er naast de aparte kleurstelling ook wel hoogwaardige Brembo remmen en Öhlins vering bij. Het oordeel van onze motorexpert Arno Jaspers? “Bij andere fabrikanten betaal je bijna het dubbel voor een gelijkaardig sensatiepakket.”