Mercedes-Benz werkt aan elektrische G-Klasse

Er is hoop voor Paul Magnette, want de wonderen zijn de wereld duidelijk nog niet uit…

9 reacties

 • Jan Verstrepen

  2 jaar geleden
  Grappig al je dan weet dat bijna alle stroom komt van vervuilende centrales, geen kernenergie meer en wat dan? opladen thuis met dieselgenerator. Zet meer bomen en planten en laat het regenwoud niet kapot maken dat zal iets veranderen. Ze gaan die elektrische auto's aansmeren omdat ze gewoon goedkoper te maken zijn en dus meer poen te rapen valt.
 • raf peeters

  2 jaar geleden
  @Ronny Hanssen ,ja op de 2 handmarkt met 286 PK aggregaat (wil wel maar kan niet)en wat voor een 3 ton wegend monster wel te weinig is en kaal.Kan je verzeke-ren dat je voor de 585PK aggregaat met iets of wat optie's (ander interieur is al goed voor 11000€)en nog wat snufjes voor op terrein je 178254€ kwijt bent en dat is nog niet de duurste.
 • RENE LENAERTS

  2 jaar geleden
  In Duitsland zullen ze nog een bruinkolencentrale moeten bijbouwen om de elektriciteit voor dergelijke monsters te produceren.
 • Jaak Casteleyn

  2 jaar geleden
  Wat een monster van een auto, of liever tank, net nu de subsidie voor elektrisch rijden is geschrapt.
 • raf peeters

  2 jaar geleden
  Ja gaat iedereen kopen ,de G klasse kost nu al 179000€,maw de E versie een dikke 210000€ dus.
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 2. Deze Bentley van bijna 2 miljoen heeft alles behalve een dak. Ook niet als optie
  5

  Deze Bentley van bijna 2 miljoen heeft alles behalve een dak. Ook niet als optie

  De Bentley ‘Bacalar’ zal op de weg ongetwijfeld vele hoofden doen draaien, maar de auto zorgde bij de voorstelling meteen ook al voor opgeheven wenkbrauwen. Deze luxewagen van 1,9 miljoen dollar (1,6 miljoen euro) heeft immers geen dak. Ook niet als optie. Geen probleem voor de fans zo blijkt, want als je een Bacalar wilt ben je nu al te laat. De amper 12 exemplaren die zullen gemaakt worden, zijn reeds verkocht.