De Messerschmitt van 2021.
Volledig scherm
De Messerschmitt van 2021. © Messerschmitt-Werke

Koddige Messerschmitt-driewieler keert terug

De Messerschmitt, het koddige autootje waarin  de Nederlandse komiek André van Duin in 1976 zijn hit File vertolkte, keert terug. De koddige driewieler werd in de naoorlogse jaren gemaakt door de voormalige fabrikant van nazi-gevechtsvliegtuigen. De nieuwe versie is binnenkort te koop in twee varianten, waaronder ook een elektrische.

2 reacties

 • pietje aalbers

  9 maanden geleden
  11.000 euro is wel heel veel geld voor een stuk, nauwelijks inzetbaar speelgoed. De originele zijn helaas onbetaalbaar geworden.
 • piet devlieger

  9 maanden geleden
  Een heel mooi ding - een soort overdekte motorfiets of bromfiets. Maar aan die prijs die (korting reeds inbegrepen) zo'n 15000 euro voor de benzinemotor en meer dan 17000 voor de elektrische versie zal zijn in België zullen ze hem aan de straatstenen niet kwijt kunnen. Wil je nog het onontbeerlijke dak bij en de grotere accu dan wordt hij helemaal onverkoopbaar. Voor die prijs heb je al een goede kleine auto, bijvoorbeeld een VW Polo met nog geld over of zelfs een Golf korting inbegrepen.
 1. Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties
  Spaargids.be

  Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties

  Wanneer je een spaarrekening op naam van je kind opent, dan krijg het vanaf zijn achttiende verjaardag automatisch toegang tot de centen die je hebt gestort. Maar wat als je denkt dat je kind dan nog niet helemaal klaar is om zijn spaarbedrag autonoom te beheren? Welke mogelijkheden bestaan er om je geschonken centen pas op latere leeftijd vrij te geven? Spaargids.be zet de verschillende mogelijkheden naast elkaar.
 2. “Al van 2019 spreken ze erover en éindelijk krijgen we hem te zien”: de 10 nieuwe wagens waar onze auto-expert naar uitkijkt in 2022
  PREMIUM

  “Al van 2019 spreken ze erover en éindelijk krijgen we hem te zien”: de 10 nieuwe wagens waar onze au­to-ex­pert naar uitkijkt in 2022

  Omdat het grote feest op de Heizel geannuleerd is wegens Covid-19, vindt het Autosalon dit jaar bij de dealers plaats. Alleen zie je in de showroom lang niet alles wat je op het Autosalon had kunnen bewonderen, gewoon omdat het er nog niet is. Daarom blikken we even vooruit: 10 auto’s waar onze auto-expert Joost Bolle dit jaar naar uitkijkt, en waarom.