Golfer Ian Poulter heeft net de golfbal afgeslagen. Vliegt de bal door het raam of is er schade aan het koetswerk?
Volledig scherm
Golfer Ian Poulter heeft net de golfbal afgeslagen. Vliegt de bal door het raam of is er schade aan het koetswerk? © Twitter/Ian Poulter

Golfer probeert bal door zijn Ferrari van 4,5 miljoen dollar te slaan

De Britse golfer Ian Poulter is een groot liefhebber van Ferrari. Hij heeft er vijf en een daarvan is een LaFerrari Aperta van 4,5 miljoen dollar (3,8 miljoen euro). Om zijn skills te oefenen probeert hij een golfbal door de geopende ramen van de bolide te slaan.

6 reacties

 • Jos Plessers

  1 jaar geleden
  Is duidelijk gedaan met videobewerking. Als je goed kijkt, zie je het balletje eventjes verdwijnen als hij de wagen bijna terug uit gaat. Zeker in de vertraging zie je dat goed.
 • Nathalie Laporte

  1 jaar geleden
  Knap gedaan wel. Wel lelijke Ferrari alle 5, ben meer een lamborghini fanaat..
 • Marc Serrien

  1 jaar geleden
  Die reacties hier zijn echt beetje somber. Je doet met je centen wat je zelf wil natuurlijk .. Mooie uitdaging en wss enorme kick .. Deze man heeft wss meer dan geld genoeg om een deukje te herstellen
 • Klootzakkerij van bepaalde journalist moe Gelieve mail adres te verwijderen

  1 jaar geleden
  Pff,zal risico niet lopen een bluts in zijn peperdure wagen te slaan.Je kan balletje ook door tafeltennis balletje of gummi balletje vervangen en je weet natuurlijk ook niet hoe vaak hij heeft moeten proberen,eens lukt het wel en bij iedereen als je probeert,maar eerlijk,als je niks anders te doen hebt zo je tijd in te vullen ,nu ja ieder zijn ding.
 • Pierre Van Haute

  1 jaar geleden
  Degoutant meer woorden heb ik niet voor.