Een Ferrari 488 Pista.
Volledig scherm
Een Ferrari 488 Pista. © Photo News

Ferrari verkoopt meer auto’s dan voor coronacrisis

DriveFerrari is in verkoopcijfers hersteld van de coronacrisis. Het afgelopen kwartaal verkocht de autobouwer 2685 voertuigen, een half procent meer dan in dezelfde periode in 2019. Ook de resultaten van het Italiaanse sportwagenmerk waren een stuk beter.

9 reacties

 • Marie Vanakker

  1 maand geleden
  Natuurlijk. Waar had je dan gedacht dat al die subsidies aan de bedrijven heen gaan.
 • Geert Tamsyn

  1 maand geleden
  Sinds wanneer zijn lawaai en stank exclusief?
 • An Vanden Bossche

  2 maanden geleden
  Dirk Belis en Rudy Van Daele. Het gaat om 2685 verkopen wereldwijd. En het zijn er een half procent meer dan in 2019. Intussen zullen er ook wel een half percent mensen bijgekomen zijn zeker. Enfin, hoewel het niets voor mij is, moet ik toegeven dat ik het gebeurlijk wel leuk zou vinden om onder luid geknal toe te komen op een festiviteit van de Groenen.
 • dirk belis

  2 maanden geleden
  In crisissen en oorlog worden de rijken altijd het rijkste in% ALTIJD!
 • Rudy Van Daele

  2 maanden geleden
  door alle maatregelen worden de rijken maar rijker, de brave burger plukken is een sport geworden voor onze leiders die het zo goed voorhebben met hun bevolking. Vergeet de gangsters van het ECB niet dat zijn nog de grootse deugnieten.
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).