Archiefbeeld van de Guardia Civil bij een Ferrari.
Volledig scherm
Archiefbeeld van de Guardia Civil bij een Ferrari. © Guardia Civil

Ferrari met Belgische nummerplaat betrapt tegen 270 km/u aan Costa del Sol

DriveDe Spaanse politie heeft op de A7 tussen Marbella en Malaga een Ferrari met Belgische nummerplaat tegengehouden die aan een waanzinnige snelheid slalomde tussen het verkeer. De helikopter stelde een topsnelheid van 270 km/u vast. Aan het stuur zat een Nederlander “die dringend een vlucht moest halen”.

22 reacties

 • Bart Timperman

  4 maanden geleden
  Dit is meer dan het dubbele van de toegelaten snelheid, hier voor moet m'n de auto in beslag nemen en het rijbewijs voorgoed ingetrokken worden, de enige manier om zo'n maniakken van de straat te houden.
 • Klootzakkerij van bepaalde journalist moe Gelieve mail adres te verwijderen

  5 maanden geleden
  @RENZO LAMBRECHT,wagens die afgeregeld worden volgens Uw visie betekenen voor de Staat geen snelheidsovertredingen meer en dacht je nu werkelijk dat de Staat zijn inkomen aan boetes zelf gaat ontberen door wagens een limiet te laten opleggen?. Denk het niet.
 • RENZO LAMBRECHT

  5 maanden geleden
  Wanneer gaan ze nu eindelijk een maximum snelheid invoeren voor wagens net zoals bij elektrische fietsen en bromfietsen? Met uitzondering voor hulpdiensten uiteraard. Het moet intussen al technisch mogelijk zijn om de snelheid van de wagens automatisch te beperken volgens de toegestane limiet. Nauwelijks boetes meer en veel minder verkeersslachtoffers.
 • Dirk Bytebier

  5 maanden geleden
  De auto verbeurdverklaring en rijbewijs voorgoed ingetrokken zal bij velen het licht aangaan
 • rudiger cloots

  5 maanden geleden
  Rijbewijs terug geven zodra hij het land verlaat dat is de wet.
 1. RECENSIE. ‘Somebody Somewhere’: “Niet om van te schaterlachen, wel om van te glimlachen”
  TV

  RECENSIE. ‘Somebody Somewhere’: “Niet om van te schaterla­chen, wel om van te glimlachen”

  Het ene moment zit u in de middelbare school en ligt de wereld voor u open, het andere bent u de veertig voorbij en hebt u de ene onvervulde droom na de andere tegenslag opgestapeld. Comédienne Bridget Everett kan erover meespreken. In ‘Somebody Somewhere’, te bekijken op Streamz, speelt ze de hoofdrol in een verhaal gebaseerd op haar eigen zoektocht naar vriendschap en vreugde in haar geboortestaat Kansas, waar wervelwinden thuis zijn. Of dit pretentieloze tussendoortje u ook van uw sokken kan blazen? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.