Ford Kuga PHEV
Volledig scherm
Ford Kuga PHEV © Ford

Droom je van een nieuwe SUV? Dit is het ideale model voor jouw rijprofiel

HLN DriveBijna één verkochte wagen op twee is een SUV. Geen wonder dus dat heel wat constructeurs een waar arsenaal aan wagens met een grotere bodemvrijheid lanceren. Maar welke wagen past bij jouw rijprofiel? HLN Drive geeft een overzicht.

 1. Groot tekort aan huishoudhulpen: zoveel kan je verdienen
  Jobat.be

  Groot tekort aan huishoud­hul­pen: zoveel kan je verdienen

  De heropleving van de economie laat zich duidelijk merken in de vele vacatures. Eind juni piekte dat aantal op maar liefst 172.437, één vijfde meer dan een maand geleden en het hoogste aantal in 10 jaar tijd. De grootste vraag is die naar schoonmakers, vooral aan huis, volgens het systeem van dienstencheques. Maar wat houdt zo’n job precies in? Hoeveel verdien je? En wat zijn de voor-en nadelen? Jobat.be vroeg het aan dienstenchequebedrijf Tempo-Team @home.
 2. In deze segmenten zijn elektrische wagens voordeliger dan hun benzine- en dieselconcurrent
  HLN Drive

  In deze segmenten zijn elektri­sche wagens voordeli­ger dan hun benzine- en dieselcon­cur­rent

  Is een elektrische wagen nu goedkoper dan eentje met benzine- of dieselmotor? Het is een vraag die heel wat consumenten zich stellen. EV’s hebben dan wel een duurdere aankoopprijs, maar ze hebben minder onderhoud nodig. Daarnaast is elektriciteit ook goedkoper dan brandstof en verleent de overheid in bepaalde gevallen steun. Wanneer komt elektrisch goedkoper uit? HLN Drive ging op onderzoek.