Brecht Vanhaelewyn bekeek de nieuwe Range Rover Sport.
Volledig scherm
Brecht Vanhaelewyn bekeek de nieuwe Range Rover Sport. © rv/ Photo News

Dit is de nieuwe Range Rover Sport: “Een hoop technologie om dingen te kunnen die geen mens er ooit mee zal doen”

Land Rover stelde gisterenavond de nieuwe Range Rover Sport voor, de dynamische SUV met een stevig prijskaartje, maar daar staat tegenover dat deze wagen heel wat meer kan dan een andere. Onze mobiliteitsspecialist Brecht Vanhaelewyn bekeek alvast het nieuwe luxepaardje: “De lat wordt weer hoger gelegd.”

  1. Wachttijden van auto’s lopen nog hoger op: “Denk niet dat je de komende jaren nog een serieuze korting kan afdwingen bij de dealer”
    PREMIUM

    Wachttij­den van auto’s lopen nog hoger op: “Denk niet dat je de komende jaren nog een serieuze korting kan afdwingen bij de dealer”

    Vorig jaar schreef onze auto-expert Joost Bolle al dat het er niet goed uitzag voor wie toe is aan een nieuwe auto. De leveringstermijn voor nieuwe auto’s blijft lang en vooral onvoorspelbaar. Omdat het einde van het chiptekort nog niet in zicht is. En omdat er nu ook nog eens oorlog in Oekraïne is. Hoelang dit nog duurt? Het antwoord van de merken die we contacteerden, samengevat: “Wij weten het ook niet meer.” Een gulden raad is er niet. Tenzij die ene, van een grote menselijke eenvoud, die we graag meegeven...