Matt Ben Stone
Volledig scherm
© Matt Ben Stone

Deze vrouw fietste met 295 km/u achter een racewagen

De Amerikaanse Denise Mueller-Korenek reed zichzelf dit weekend de recordboeken in door een snelheid van 295 km/u te halen op een fiets. Ze verbrak daarmee het record uit 1995 van een Nederlander.

12 reacties

 • Moreno Tecchio

  3 jaar geleden
  Ik moet echt lachen met wat sommige mensen hier schrijven , hoe ze dit als belachelijk omschrijven !'probeer eens met een motor 295 km per uur te rijden eens zien of jullie dat durven !!!
 • Ronny Vandezande

  3 jaar geleden
  Een prestatie die je levert door vooral geld en een groot hart. De prestatie van het snelheid record, waar men 114km/u haalt met zelf duwen. Vind ik voor heel het team veel mooier.
 • Bernard Verhelst

  3 jaar geleden
  In het profpeloton rijden er zo wel 2831 die dat record op deze manier kunnen vestigen of verbeteren. Misschien nu nog op de rollen gaan rijden in een vliegtuig en zeggen dat je 937 km/u hebt gereden... Wat een onzin.
 • Moreno Tecchio

  3 jaar geleden
  Zegt genoeg over fred zijn record , niemand die het budget had om het record aan te vallen denk ik maar ! Maar diepe bewondering voor dit vrouwke echt respect !
 • piet devlieger

  3 jaar geleden
  Oh man, en dat op zo'n dunne bandjes. Die moet wel stalen zenuwen hebben.
 1. Conflict, geheimen en onverwerkte trauma’s: vijf disfunctionele families uit streamingland
  Streamz

  Conflict, geheimen en onverwerk­te trauma’s: vijf disfunctio­ne­le families uit streaming­land

  Tijdens de feestdagen oprecht genoten van alle familiebijeenkomsten? Dan hebt u het gelukkig meer getroffen dan de gezinnen die deze week aan bod komen in onze Kijkgids. Naar aanleiding van de terugkeer naar de heerlijk hypocriete wereld van televangelisten in ‘The Righteous Gemstones’ (Streamz) gingen wij immers op zoek naar de meest disfunctionele tv-families. Met de door demonen gekwelde Rayburns (‘Bloodline’, Netflix), de herenigde Bennetts (‘The Ranch’, Netflix), de rotverwende Bluths (‘Arrested Development’, Hulu) en de met ijzeren hand regerende Al-Fayeeds (‘Tyrant’, Disney+) komt u alvast geen drama tekort.