De Bentley Bacalar.
Volledig scherm
De Bentley Bacalar. © Bentleymotors.com

Deze Bentley van bijna 2 miljoen heeft alles behalve een dak. Ook niet als optie

De Bentley ‘Bacalar’ zal op de weg ongetwijfeld vele hoofden doen draaien, maar de auto zorgde bij de voorstelling meteen ook al voor opgeheven wenkbrauwen. Deze luxewagen van 1,9 miljoen dollar (1,6 miljoen euro) heeft immers geen dak. Ook niet als optie. Geen probleem voor de fans zo blijkt, want als je een Bacalar wilt ben je nu al te laat. De amper 12 exemplaren die zullen gemaakt worden, zijn reeds verkocht.

5 reacties

 • Claude Broucker-Briké

  1 week geleden
  Prachtige design!!
 • ronny cuypers

  1 week geleden
  Gelukkig is de kofferruimte groot. Dan kan de trotse eigenaar daarin schuilen tijdens die onverwachte plensbui.
 • Steven Avonts

  1 week geleden
  Nen simpele paraplu zoals bij nen bugatti veyron cabrio kon er niet meer van af? Nog zo een onbruikbaar ding voor in de garage te zetten en vervolgens met megewinst te verkopen. Mooi is het wel.
 • DANIEL DU FOUR

  1 week geleden
  Als je deze 12 mannen over de nieuwe Mulsanne hun uitleg hoort geven, merk je de bedrijfscultuur, die in àlle geledingen meedraait, tot de allerhoogste kwaliteit in techniek én in afwerking, binnen en buiten. Dit niveau staat eenzaam aan de top. De prijs zal navenant zijn, en toch zullen er niet veel mensen mee rijden zoals met hun huidige wagen, want misschien zijn ze al allemaal verkocht, of, misschien durf je er niet eens mee buiten komen en bewaar je die stofvrij als belegging. TOP !
 • Paul Van Heesvelde

  1 week geleden
  Prachtig mooi!