Getty Images
Volledig scherm
© Getty Images

Deze automerken staan het verst in hun elektrische transitie

HLN DriveHet aantal elektrische wagens op onze wegen neemt stelselmatig toe. Al valt die stijging niet bij alle merken even groot te noemen. Welke constructeurs zijn de beste leerlingen van de elektrische klas? HLN Drive zocht het uit.

 1. Rijden straks ook oldtimers elektrisch? Expert vertelt hoe je je pronkstuk kan ombouwen en wat dat kost
  PREMIUM

  Rijden straks ook oldtimers elektrisch? Expert vertelt hoe je je pronkstuk kan ombouwen en wat dat kost

  In Europa – en dus ook ons land – zullen er in de toekomst enkel nog elektrische auto’s mogen rijden. Maar wat betekent dat dan voor de oldtimer? Zal die nog van een uitzondering kunnen genieten? En wat als je je klassieker nu eens zou (laten) ombouwen tot elektrische oldtimer? Onze mobiliteitsexpert Brecht Vanhaelewyn geeft in 10 vragen en evenveel antwoorden een overzicht van hoe je dat best aanpakt en wat dat dan moet kosten.
 2. Eerste Belgische ‘True Crime’-serie komt naar Streamz en Play4
  TV

  Eerste Belgische ‘True Cri­me’-se­rie komt naar Streamz en Play4

  ‘True Crime Belgium’ wordt de eerste true-crimereeks van Belgische bodem. De 16-delige docureeks met Belgische misdaadverhalen, bevat getuigenissen van speurders, onderzoeksrechters, openbare aanklagers, nabestaanden en slachtoffers die de misdaad overleefden. De verhalen komen uitgebreid aan bod op het scherm en leven ook verder in audio, dankzij een nieuw partnership met de Belgische true-crimepodcast ‘De Volksjury’.