De Land Rover Defender behoort tot de minst afschrijvende auto's volgens een Britse consumentenorganisatie.
Volledig scherm
De Land Rover Defender behoort tot de minst afschrijvende auto's volgens een Britse consumentenorganisatie. © WhatCar

Deze auto's zijn na drie jaar nog het meeste waard

AutoBen je op zoek naar een auto die na drie jaar het minste van zijn waarde heeft verloren? Deze modellen behouden volgens de onafhankelijke Britse consumentenvereniging WhatCar het best hun waarde.

11 reacties

 • Luc Beeten

  2 jaar geleden
  Wat een comedy is dat hier? Een tijdje geleden stond de land rover nog bestempeld als de minst betrouwbare en slechtste auto,nu blijft deze zijn waarde het beste houden....1.je moet er geluk mee hebben en 2 het is en blijft een verliespost.
 • Bert De Bruin

  2 jaar geleden
  "Hoewel de Britse automarkt afwijkt van de Belgische markt, geeft deze top 10 toch een aardige indicatie." vraag aan deze journalist eens hoevaak en hoeveel hij van deze auto's op de belgische wegen ziet rijden.
 • Adriaan Schellekens

  2 jaar geleden
  paar jaar geleden een citroen c1 nieuw gekocht rond de 8000 euro en na drie jaar voor 5000 euro verkocht. 3000 of min. 30.000 euro verlies is een groot verschil en mijn vrouw is ook overal geraakt hoogstens 10 minuten later als je je aan de regels houdt natuurlijk.
 • Jan Peau

  2 jaar geleden
  Na 3 jaar toch een heel groot deel van de centjes weg. Het gaat over elitaire, exclusieve auto's dus is het hele artikel flauwekul.
 • pieter Van Ceunebroeck

  2 jaar geleden
  Bij mij gaat het om geld. Het zijn allemaal peperdure auto’s dus verlies je een zak geld. Een gewone auto zal mss iets minder dan de helft waard zijn (als je goed zoekt anders betaal je meer) maar je verliest dus veeeel minder geld. En volgens mij is die Renault alpine de beste oplossing. In het echt vragen ze veel meer dan die 55procent!
 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  3

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.
 2. Hoeveel kost het om een laadpaal bij je thuis te installeren? Expert in elektrische auto's geeft advies
  PREMIUM

  Hoeveel kost het om een laadpaal bij je thuis te installe­ren? Expert in elektri­sche auto's geeft advies

  Alle nieuwe bedrijfswagens moeten vanaf 2026 broeikasvrij zijn, zo stellen de zeven partijen die samen een Vivaldi-regering willen vormen. Die maatregel past in de Green-Deal-ambitie om de EU tegen 2050 klimaatneutraal te maken. Het valt dan ook te verwachten dat de vraag naar laadpalen die thuis kunnen geïnstalleerd worden, zal groeien. Maar waar moet je nu precies op letten? Welke types zijn er en hoeveel kost het? Peter Van Den Bossche, professor ingenieurswetenschappen (VUB) en een expert in elektrische auto’s, legt het uit.