Joost Bolle bespreekt de plug-inhybride van Lynk&Co.
Volledig scherm
PREMIUM
Joost Bolle bespreekt de plug-inhybride van Lynk&Co. © n

“Deze auto met alles erop en eraan is een uitweg voor de dure elektrische wagen”: onze auto-expert test de huurformule van Lynk&Co 1

Is een auto huren voordeliger dan er eentje kopen? Onze auto-expert Joost Bolle probeerde de nieuwe formule van Lynk&Co: je huurt de auto — een plug-inhybride — voor een vaste prijs van 500 euro per maand. “Dat is een scherpe prijs voor de auto die je krijgt, want De Lynk&Co 1 kost 42.000 euro.”

 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  2

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.