Wanneer de garagebox weggaat voor de vraagprijs, is het de duurste parkeerplek ter wereld.
Volledig scherm
Wanneer de garagebox weggaat voor de vraagprijs, is het de duurste parkeerplek ter wereld. © Funda

De duurste garagebox ter wereld staat in Nederland: 995.000 euro voor 22 vierkante meter parkeerplek

Twee jaar geleden was er ophef over een rijtjeshuis in Amsterdam dat te koop stond voor 1,5 miljoen euro. Dit jaar komt de vraagprijs van een parkeergarage in een van de betere buurten van Amsterdam zelfs al in de buurt van een miljoen.

 1. Europese Commissie roept Volkswagen op om álle benadeelden van dieselgate in Europa te vergoeden
  13

  Europese Commissie roept Volkswagen op om álle benadeel­den van dieselgate in Europa te vergoeden

  De Europese Commissie en de Europese consumentenorganisaties roepen Volkswagen dinsdag op om alle Europese klanten die een wagen met zogenaamde sjoemelsoftware aanschaften, te vergoeden. Tot nog toe betaalde Volkswagen enkel een schadevergoeding uit in Duitsland en ook buiten Europa. Bevoegd eurocommissaris Didier Reynders beschuldigt het Duitse autoconcern ervan "tijd te rekken".
 2. Auto-importeur D’Ieteren gaat netwerk van fietsenwinkels uitbouwen
  3

  Au­to-importeur D’Ieteren gaat netwerk van fietsenwin­kels uitbouwen

  Auto-invoerder D’Ieteren heeft vergevorderde plannen om over heel België een netwerk van fietsenwinkels uit te bouwen. De plannen maken deel uit van een proces waarbij het bedrijf de focus verlegt van een autobedrijf naar een “mobiliteitsaanbieder”, zegt woordvoerder Jean-Marc Ponteville. De officiële beslissing valt over enkele dagen. De plannen staan los van de vorige week aangekondigde ontslagen bij de D’Ieteren Centers, de garages van de groep.