De Ferrari waarmee de Belg over de Franse wegen scheurde.
Volledig scherm
De Ferrari waarmee de Belg over de Franse wegen scheurde. © PMO de Monnaie

Belg (61) in Ferrari met 203 km/u geflitst in Frankrijk: tweede snelheidsovertreding op een dag

Een Belg in een Ferrari is vrijdag met een snelheid van 203 km/u geflitst op een snelweg ten noorden van de Franse stad Tours, zo meldt radiozender France Bleu.

75 reacties

 • christiane dewaele

  1 maand geleden
  Waarom moet een auto zo snel kunnen rijden als het toch nergens mag. In mijn auto heb ik cruise control die steeds aan staat en heb al heel veel geld uitgespaard want was voordien gewoon met een kleine auto te rijden en wist perfect hoe hard ik op de pedaal moest duwen Als ik nu het zelfde doe zit ik zeker 20 km boven het limit zonder cruise control Hoewel ze niet 100 % perfect werkt
 • Franc saas

  1 maand geleden
  mensen met heel veel geld ,kunnen dat zich permiteren ...betalen de boete al lachend ,een intrekking rijbewijs en terug examens doen is wat anders ...maar er zullen er dan weer zijn die met geld mensen kunnen omkopen
 • Georges Friant

  1 maand geleden
  De mensen die hier op tegen zijn zijn waarschijnlijk mensen die niet meer op de autostrade durven te rijden, al schrik krijgen als ze in de verte een vrachtwagen zien rijden.
 • Joske Zeeuw

  1 maand geleden
  Tja Willy Schollaart, die wagen kan dat wel aan. Zoals dikwijls is de vraag echter of die chauffeur dat aankan. En wat met andere weggebruikers die moeten inschatten dat er een egotripper aan het dubbele van de Max snelheid aankomt. Maar verdedig dat gedrag gerust hoor, je zal je voeten aan wel meer dan dat vegen natuurlijk.
 • Willy Scholaart

  1 maand geleden
  Als er weinig of geen verkeer is waarom niet, die wagen is aan 250 nog veel veiliger dan veel wagens aan 120.
 1. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
  Livios

  Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

  Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.