Autosalon gaat dan toch door

DriveHet autosalon gaat dan toch door, bevestigt organisator Febiac. Het vindt plaats van 14 tot 23 januari 2022 op Brussels Expo. Gisteren vernam onze redactie al uit goede bron dat er toch een Autosalon in de maak zou zijn.

2 reacties

 • maarten anthonis

  1 maand geleden
  Als er maar de helft staat , gaan ze dan ook de inkomtickets goedkoper maken , waarschijnlijk niet , eerder opslagen omdat ze er minder aan verdienen , dan zien ze mij al zeker niet
 • Eduard Vanderheyden

  1 maand geleden
  Als de prijs per vierkante meter verlaagd word zullen er meer deelnemende merken zijn. Langs de andere kant zullen de merken die er vertegenwoordigd zijn meer verkopen. Dus bepaalde Aziatische landen gaan hier van profiteren.
 1. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.
 2. Auto-importeur D’Ieteren gaat netwerk van fietsenwinkels uitbouwen
  3

  Au­to-importeur D’Ieteren gaat netwerk van fietsenwin­kels uitbouwen

  Auto-invoerder D’Ieteren heeft vergevorderde plannen om over heel België een netwerk van fietsenwinkels uit te bouwen. De plannen maken deel uit van een proces waarbij het bedrijf de focus verlegt van een autobedrijf naar een “mobiliteitsaanbieder”, zegt woordvoerder Jean-Marc Ponteville. De officiële beslissing valt over enkele dagen. De plannen staan los van de vorige week aangekondigde ontslagen bij de D’Ieteren Centers, de garages van de groep.