Kinderen moeiteloos liters water laten drinken? Dat lijkt uit onze test van de ‘air up’ alvast probleemloos te lukken bij Imane en Oskar.
Volledig scherm
PREMIUM
Kinderen moeiteloos liters water laten drinken? Dat lijkt uit onze test van de ‘air up’ alvast probleemloos te lukken bij Imane en Oskar. © Florian Van Eenoo Photo News

VOOR JOU GETEST. De hype op de speelplaats: ‘air up’, de drinkfles die water naar cola doet smaken

Tweeduizend jaar geleden veranderde Jezus water in wijn. Vandaag tovert ‘air up’ kraantjeswater om in limonade, cola en koffie. Of zo lijkt het toch. De vernuftige waterfles die je hersenen doet geloven dat je iets zoets drinkt, is op weg om de hype van de speelplaats te worden. Wij zochten uit hoe het werkt en testten verschillende ‘smaakjes’ uit.

14 reacties

 • Wouter Van de Walle

  3 maanden geleden
  Goed idee! Zeker nu obesita's meer en meer begint voor te komen en vanaf steeds jongere leeftijd
 • Goossens Bjorn

  3 maanden geleden
  Hugo vanbrugge..er is niemand die zegt dat vapen gezond is,maar wel minder schadelijk dan klassiek roken
 • James Holden

  3 maanden geleden
  Kinderen drinken doorgaans zonder enig probleem gewoon water - zeker op school. Dus deze onzin is nergens voor nodig, tenzij ze van thuis uit al verslaafd zijn aan cola ed.
 • Denise Grijsen

  3 maanden geleden
  Wij houden het wel bij gewoon natuurlijk water!
 • Dirk Declercq

  3 maanden geleden
  En wat is er precies mis met gewoon water drinken? Sterke test trouwens... Een product dat ze 10x per dag zien op youtube laten beoordelen door kinderen.
 1. “Ik ben in mijn leven altijd op zoek naar goede, betaalbare wijnen”: Sven Ornelis trots op eigen online wijnhandel
  Play

  “Ik ben in mijn leven altijd op zoek naar goede, betaalbare wijnen”: Sven Ornelis trots op eigen online wijnhandel

  In de HLN Original ‘Het Vakantiehuis’ stelt radiopresentator Sven Ornelis zijn appartement in Barcelona voor. De ideale dag van Sven in Spanje draait om rust en culinair genot. En dat laatste vindt de JOE-stem in zijn eigen wijnen. Hij laat Birgit Van Mol meegenieten van de cava die hij zelf zorgvuldig selecteerde voor zijn online wijnhandel. “Deze cava heeft zo’n beetje de ‘biscuit’ van de champagne”, klinkt het. Bekijk hieronder de volledige aflevering.