Volleybal > EuroMillions League

 1. Maaseik-manager Dieter Leenders is verrast over bekerloting: “Wel heel vreemde onschuldige hand”
  Volleybal EML

  Maas­eik-manager Dieter Leenders is verrast over bekerlo­ting: “Wel heel vreemde onschuldi­ge hand”

  De loting voor de Beker van België in het mannenvolleybal zorgde de voorbije dagen al voor heel wat gefronste wenkbrauwen. Op het moment dat de ereklassers in de tabel verschijnen, dat is de 1/8ste finales, staan zowat alle topklassers aan dezelfde kant van de tabel. Enkel Menen, Borgworm en nieuwkomer Guibertin ontlopen Roeselare, Aalst of Maaseik tijdens de eerste bekerrondes. “Ja, ik heb vragen bij die loting. Het is geen promotie voor het Belgische volleybal”, reageert Maaseik-manager Dieter Leenders.
 2. Grondig vernieuwd Tectum Achel start de trainingen op 8 augustus
  Volleybal EML

  Grondig vernieuwd Tectum Achel start de trainingen op 8 augustus

  Ook in Achel maakt de voorjaarsslaap in sporthal De Koekoek stilaan plaats voor de start van het nieuwe seizoen. Voor Tectum Achel, vorig seizoen zesde, wordt het een start met heel wat nieuwe namen en een nieuwe sportieve staf. Bovendien kregen ze bij de club de tijding dat het vernieuwde stadsbestuur meer dan ooit en versneld werk wil maken van de topsporthal. Achel start het seizoen op 15 oktober op het veld van Leuven.
 1. Caruur Gent kent zijn eerste Europese tegenstander: “Arkas Spor Izmir eindigde vierde in de sterke Turkse competitie”
  volleybal CEV Cup

  Caruur Gent kent zijn eerste Europese tegenstan­der: “Arkas Spor Izmir eindigde vierde in de sterke Turkse competitie”

  Het team van Caruur Gent is al een lange tijd bekend. De new-look ploeg wordt een mooie mix van ervaring en aanstormend talent. De spelers van de bekerwinnaars houden hun conditie op peil met beachvolleybal, maar ook in het talententeam van hun land. Voor Tobias Kjær en Niclas Breilin zelfs met het internationaal programma van de nationale ploegen uit Denemarken en Finland.
 1. Roeselare is na nieuwe demonstratie voor dertiende maal kampioen: “Play-offs op een indrukwekkende manier afgewerkt”
  VOLLEYBAL EUROMILLIONS LEAGUE

  Roeselare is na nieuwe demonstra­tie voor dertiende maal kampioen: “Play-offs op een indrukwek­ken­de manier afgewerkt”

  Na een derde 3-0-overwinning tegen de buren uit Menen heeft Knack Roeselare zaterdagavond zijn dertiende landstitel in de clubgeschiedenis veroverd. Wanneer je - mooi opgeteld, tijdens de kwalificatiewedstrijden, de Champions Final4 en de finales van de play-offs - 30 op 33 punten haalt in de beslissende fase van de competitie, dan ben je terecht de kampioen van België. Na een moeilijke januarimaand is dit een fantastisch orgelpunt voor het team van coach Vanmedegael.