Volleybal > EuroMillions League

 1. Kristof Hoho over de reanimatie van Martin Perin (Maaseik): “Hoeft niet het einde van zijn loopbaan te betekenen”
  Volleybal EML

  Kristof Hoho over de reanimatie van Martin Perin (Maaseik): “Hoeft niet het einde van zijn loopbaan te betekenen”

  Ex-Maaseikspeler Kristof Hoho had zaterdagavond een déjà vu toen hij het nieuws hoorde van de reanimatie van Martin Perin. Hoho maakte hetzelfde mee in 2009 toen hij op training in het Italiaanse Padua in elkaar zakte. Sinds toen leeft Hoho met een defibrillator die al twee keer zijn nut bewees. In 2013 was dat het geval tijdens de topper tussen Maaseik en Roeselare. “Een tweede keer gebeurde het in Lanaken”, zegt Hoho. “In principe is Perin niet afgeschreven voor topsport, maar het blijft wachten op verder onderzoek.”
 1. Jan Vanvenckenray (T1 Achel) over het nieuwe seizoen: “We bouwen aan nieuwe ploeg“
  volleybal Euromillions league

  Jan Vanvencken­ray (T1 Achel) over het nieuwe seizoen: “We bouwen aan nieuwe ploeg“

  Tectum Achel heeft zijn nieuwe team voor het komende seizoen voorgesteld. De Noord-Limburgers komen met een nieuwe staf en een nieuwe ploeg. Zeven van de dertien spelers staan voor het eerst in de Achelse kern. Ondanks de ambitie voor de Final Four die hoofdsponsor Tectum uitte, lijkt het vooral een doorstart te worden voor de groen-witten. “We leggen de lat inderdaad niet te hoog, we bouwen op de eerste plaats aan een ploeg”, zegt de nieuwe coach Jan Vanvenckenray.
 1. Jolan Cox (Maaseik) na de winst en het gelijkspel tegen Franse topklasser Tourcoing: “We hebben een heel stevige ploeg”
  Volleybal EML

  Jolan Cox (Maaseik) na de winst en het gelijkspel tegen Franse topklasser Tourcoing: “We hebben een heel stevige ploeg”

  Een maand voor de start van de competitie in de Euromillions Volley Liga heeft Maaseik een eerste reeks van oefenwedstrijden achter de rug. Vorige week werkten de Maaslanders een Nederlands programma af met winst tegen Orion en Barneveld, dit weekend stond er een dubbele confrontatie met de Franse ereklasser Tourcoing op het programma. Maaseik won de eerste wedstrijd met 3-1, in de tweede match stond er een 2-2 gelijke stand op de bordjes.