Voetbal > Antwerpen

 1. Invaller Daniël Mombers helpt SC Duffel aan overwinning in Duffelse derby tegen VV (1-2): “In deze positie mogen we hoger mikken”
  voetbal derde provinciale C

  Invaller Daniël Mombers helpt SC Duffel aan overwin­ning in Duffelse derby tegen VV (1-2): “In deze positie mogen we hoger mikken”

  Voor het eerst sinds de oprichting van SC Duffel in 2020 stond er zondag nog eens een Duffelse derby met inzet geprogrammeerd. Na de degradatie van VV Duffel vorig seizoen komen beide ploegen inmiddels uit in derde provinciale, maar daar liggen de belangen ook weer uit elkaar. VV moet alle zeilen bijzetten om een nieuwe degradatie te ontlopen terwijl SC sinds de trainerswissel vooral omhoog kan kijken. En dat mogen ze na de derby blijven doen, want de groep van Timothy Heylen haalde een achterstand op en won met 1-2. Een groot contrast met VV Duffel dat door het gelijkspel van Rijmenam de nieuwe rode lantaarn is.
 2. Jentl Vankrunkelsven pikt met Berg en Dal de draad weer op: “Ons druk programma is geen nadeel”
  voetbal eerste provinciale

  Jentl Vankrun­kels­ven pikt met Berg en Dal de draad weer op: “Ons druk programma is geen nadeel”

  In eerste provinciale hebben de spelers van Berg en Dal er een vrij weekend opzitten. Omwille van de interland van de Rode Duivels werd het duel in ‘s Gravenwezel-Schilde verschoven naar de eerste zondag van januari. Dat betekent dat de spelers van de Meerhoutse formatie voor een bijzonder drukke periode staan. Zondag is er om te beginnen het prestigeduel voor eigen volk tegen Retie.
 1. KFC Putte klopt Sint-Amands in vooruitgeschoven wedstrijd (3-0) en staat alleen op kop: “We profileren ons niet als titelfavoriet”
  voetbal 3pb

  KFC Putte klopt Sint-Amands in vooruitge­scho­ven wedstrijd (3-0) en staat alleen op kop: “We profileren ons niet als titelfavo­riet”

  Met de top acht op een kluitje belooft de titelstrijd in derde provinciale B razend spannend te worden, maar sinds zaterdag heeft de reeks met FC Putte wel een afgetekende leider. Sammy Abdellah en zijn maats speelden als enigen van de kopploegen een vooruitgeschoven wedstrijd en wonnen die met 3-0 van Sint-Amands. Zo tellen ze alvast drie punten meer dan eerste achtervolgers Schelle en Hallaar én zetten ze hun ongeslagen reeks nu al elf wedstrijden verder.
 2. Kevin Huysmans ontbindt eindelijk nog eens z'n duivels en bezorgt KGR Katelijne met hattrick 3-4-zege bij Oppuurs: “De aanvoer is terug”
  voetbal 2pa

  Kevin Huysmans ontbindt eindelijk nog eens z'n duivels en bezorgt KGR Katelijne met hattrick 3-4-zege bij Oppuurs: “De aanvoer is terug”

  Groen-Rood Katelijne zet zijn opmars verder. Nadat het vorige week zijn tweede seizoenszege boekte tegen Bonheiden (3-1), was het zaterdagavond opnieuw raak, 3-4 werd het bij Oppuurs. Grote man bij de bezoekers was (eindelijk nog eens) Kevin Huysmans. De voormalige topschutter had voor het duel met Oppuurs amper vier keer gescoord en dus deed zijn eerste hattrick van het seizoen zichtbaar deugd.
 3. Rita Berlaar buigt met tien man achterstand om tegen Wavria B (3-4) en pakt periodetitel: “We willen weg uit vierde provinciale”
  voetbal vierde provinciale D

  Rita Berlaar buigt met tien man achter­stand om tegen Wavria B (3-4) en pakt periodeti­tel: “We willen weg uit vierde provincia­le”

  Rita Berlaar pakte zondag de eersteperiodetitel dankzij een felbevochten 3-4-zege tegen Wavria B. De bezoekers klommen wel op voorsprong, maar tien minuten voor tijd keken ze tegen een 3-2-achterstand aan én werden ze tot tien man herleid. Game over? In geen geval, want Berlaar wist nog twee keer te scoren en pakte prompt de eersteperiodetitel.
 1. Kevin Delbaen stopt penalty in slotfase waarna KGR Katelijne zege van de hoop veilig stelt in derby tegen Bonheiden (3-1): “Trainerswissel mist effect niet”
  voetbal tweede provinciale A

  Kevin Delbaen stopt penalty in slotfase waarna KGR Katelijne zege van de hoop veilig stelt in derby tegen Bonheiden (3-1): “Trainers­wis­sel mist effect niet”

  Nadat het uit de eerste acht wedstrijden van het seizoen amper vier punten puurde, gaat het sinds de trainerswissel eind oktober in stijgende lijn met KGR Katelijne. Met een nederlaag, twee gelijke spelen en sinds zondag ook een overwinning in de laatste vier duels is de hand van Tom Verlinden duidelijk zichtbaar in de Valkstraat. En hoewel de weg nog lang is, lijkt operatie redding helemaal ingezet.
 2. Duel Duffel-Blaasveld gestaakt na gebruik van bengaals vuur: “Hopelijk verspreidt het probleem zich niet op dit niveau”
  Voetbal vierde provinciale A

  Duel Duf­fel-Blaas­veld gestaakt na gebruik van bengaals vuur: “Hopelijk verspreidt het probleem zich niet op dit niveau”

  Zaterdagavond werd de wedstrijd in vierde provinciale A tussen Sp. Club Duffel B en Blaasveld na ongeveer een uur gestaakt. Reden was het gebruik van pyrotechnisch materiaal achter de omheining waarna de scheidsrechter, die eerder al een hoop verwensingen naar het hoofd geslingerd kreeg en de match voor tien minuten wilde stilleggen, definitief affloot. Of het supporters van thuisploeg Duffel waren dan wel van Blaasveld blijft voorlopig onduidelijk. Er werd klacht ingediend tegen onbekenden.