Verboden liefdes

 1. Margolie houdt er een affaire op na mét medeweten van haar echtgenoot: "Van de deur tot het bed, dat duurt tien seconden bij ons”
  PREMIUM

  Margolie houdt er een affaire op na mét medeweten van haar echtgenoot: "Van de deur tot het bed, dat duurt tien seconden bij ons”

  Nu in tijden van corona wordt aangeraden om thuis te blijven, hebben we met z’n allen meer tijd om te lezen. Daarom doken we in ons archief en maakten we een selectie van de beste artikelen van de afgelopen vijf jaar. Vandaag brengen we een van de portretten van de reeks ‘Verboden liefdes’. Bestaat er een onderwerp dat nog meer tot de verbeelding spreekt, vraagt redactrice Annick Grobben zich af. Vurige verlangens, leugens en bedrog, schuldgevoelens - of net niet - en hartstochtelijke seks, al dan niet op de vreemdste plekken en in het grootste geheim. Lees de getuigenis van ondernemer/jurist Georges (59) en de getrouwde Margolie (34).
 2. "Ik heb de perfecte echtgenoot.. Maar vrijen doe ik met mijn ex"
  PREMIUM

  "Ik heb de perfecte echtgenoot.. Maar vrijen doe ik met mijn ex"

  Als er iemand weet hoe grillig het pad van de liefde kan lopen, dan Marianne (47) wel. Ze gaat vreemd met haar ex-man, de vader van haar kinderen. Niet dat ze het zelf snapt. Want ze heeft de perfecte echtgenoot in huis. De man die haar alles geeft waarin haar ex schromelijk tekortschoot. "En toch blijkt mijn ex mijn grote liefde te zijn", zegt ze. "Hij doet me leven en beven. Ik rij zonder slipje naar hem, om sexy te zijn. En ik rij met een grote onderbroek terug naar mijn echtgenoot thuis, om daar vooral niks uit te lokken."
 3. Laura begon affaire met 16 jaar jongere Robin die op punt stond papa te worden: "Hij heeft nu zijn vrouw en baby. Ik blijf achter met een hoop verdriet"
  PREMIUM

  "Ik voel me zo goed bij Robin dat ik voor hem mijn man zou kunnen verlaten. Ik zie zelfs zijn ongeboren kindje graag, omdat het stuk van hem is"

  Vijf maanden lang beleeft Laura (43) een affaire met de zestien jaar jongere Robin, wiens vrouw in die periode zwanger is van zijn eerste kind. Een uit de hand gelopen onenightstand. Voor hem wil de mama van twee tieners zelfs haar ongelukkige huwelijk opblazen. Maar de geheime relatie kent een dag voor de geboorte een abrupt einde. "Ik blijf achter met een hoop verdriet", zegt ze. Waarop hij zegt: "Sorry, het is wat het is, ik kan er ook niets aan veranderen."