Vastgoed in de buurt Oost-Vlaanderen

 1. Op huizenjacht in... Belsele: “De vastgoedprijzen liggen in dit dorp hoger dan in Sint-Niklaas en de andere deelgemeenten”
  PREMIUM
  Belsele

  Op huizen­jacht in... Belsele: “De vastgoed­prij­zen liggen in dit dorp hoger dan in Sint-Niklaas en de andere deelgemeen­ten”

  Op zoek naar een nieuwe stek, of gewoon erg nieuwsgierig naar wat de huizen tegenwoordig kosten in Vlaanderen en waar iedereen wil wonen? Wij gaan elke week op onderzoek met een lokale immomakelaar. Deze week: Belsele bij Sint-Niklaas, waar je voor een instapklare woning 350.000 euro betaalt. Maar ook waar je in drie residentiële straten vastgoed van meer dan een miljoen euro vindt.
 2. HUIZENJACHT. Kruishoutem, een landelijke gemeente die goed bereikbaar is: “Als je in de groene buitenrand wil wonen, tel je al snel 400.000 euro neer”
  PREMIUM
  Kruishoutem

  HUIZEN­JACHT. Kruishou­tem, een landelijke gemeente die goed bereikbaar is: “Als je in de groene buitenrand wil wonen, tel je al snel 400.000 euro neer”

  Op zoek naar een nieuwe stek of gewoon nieuwsgierig naar wat de huizen tegenwoordig kosten in Vlaanderen en waar iedereen wil wonen? Wij gaan elke week op onderzoek met een lokale immomakelaar. Deze week: Kruishoutem, waar je dankzij de nabijheid van de E17 ook vlot geraakt, maar ook 50 jaar terug in de tijd gekatapulteerd wordt. “Voor het nieuws van de dag loop je even langs bij de slager.” Goedkoop is het er evenwel niet.
 3. HUIZENJACHT. Hamme, landelijk leven in de ‘gouden driehoek’: “Een instapklare woning mét zwembad heb je voor 375.000 euro”
  PREMIUM
  Hamme

  HUIZEN­JACHT. Hamme, landelijk leven in de ‘gouden driehoek’: “Een instapkla­re woning mét zwembad heb je voor 375.000 euro”

  Op zoek naar een nieuwe stek of gewoon nieuwsgierig naar wat de huizen tegenwoordig kosten in Vlaanderen en waar iedereen wil wonen? Wij gaan elke week op onderzoek met een lokale immomakelaar. Deze week: Hamme, waar je op de boerenbuiten en in de natuur kan wonen op een boogscheut van grote steden. “De vernieuwing van het Marktplein heeft de prijzen de hoogte doen ingaan.”
 1. HUIZENJACHT. Petegem-aan-de-Leie, de grootste deelgemeente van Deinze: “Voor een kwalitatieve nieuwe rijwoning betaal je meer dan 300.000 euro”
  PREMIUM
  Deinze

  HUIZEN­JACHT. Petegem-aan-de-Leie, de grootste deelgemeen­te van Deinze: “Voor een kwalitatie­ve nieuwe rijwoning betaal je meer dan 300.000 euro”

  Op zoek naar een nieuwe stek of gewoon nieuwsgierig naar wat de huizen tegenwoordig kosten in Vlaanderen en waar iedereen wil wonen? Wij gaan elke week op onderzoek met een lokale vastgoedmakelaar. Deze week: Petegem-aan-de-Leie bij Deinze, een deelgemeente met drukke gewestwegen, een treinstation, uitgestrekte woonwijken, industriezones en veel sportfaciliteiten, maar zonder echte dorpskern. “Een deftige villa of ruime bungalow vind je bijna niet meer onder de 400.000 euro”, zegt Rik Schepens van Vastgoed Schepens Deinze.
 2. HUIZENJACHT. Mariakerke, in de Gentse rand: “Een huisje voor 200.000 euro? Het kan, als je bereid bent op een minder mooie locatie te wonen”
  PREMIUM
  Mariakerke

  HUIZEN­JACHT. Mariakerke, in de Gentse rand: “Een huisje voor 200.000 euro? Het kan, als je bereid bent op een minder mooie locatie te wonen”

  Op zoek naar een nieuwe stek of gewoon nieuwsgierig naar wat de huizen tegenwoordig kosten in Vlaanderen en waar iedereen wil wonen? Wij gaan elke week op onderzoek met een lokale immomakelaar. Deze week: Mariakerke bij Gent, waar de koopwoningen erg gegeerd blijken. “Mariakerke heeft dan ook veel te bieden", weet Nicolas De Reuck van Immo Da Vinci.
 1. Op huizenjacht in... Bazel: “Charme en rust te over, maar daar hangt een prijskaartje aan vast”
  PREMIUM
  Bazel

  Op huizen­jacht in... Bazel: “Charme en rust te over, maar daar hangt een prijskaart­je aan vast”

  Op zoek naar een nieuwe stek, of gewoon erg nieuwsgierig naar wat de huizen tegenwoordig kosten in Vlaanderen en waar iedereen wil wonen? Wij gaan elke week op onderzoek met een lokale immomakelaar. Deze keer doen we dat in Bazel, een van de mooiste dorpen in Oost-Vlaanderen. Voor een open bebouwing heb je er meestal meer dan een half miljoen nodig. “Maar hoe verder weg van de invalswegen, hoe goedkoper.”