Vastgoed in de buurt Oost-Vlaanderen

 1. HUIZENJACHT. Petegem-aan-de-Leie, de grootste deelgemeente van Deinze: “Voor een kwalitatieve nieuwe rijwoning betaal je meer dan 300.000 euro”
  PREMIUM
  Deinze

  HUIZEN­JACHT. Petegem-aan-de-Leie, de grootste deelgemeen­te van Deinze: “Voor een kwalitatie­ve nieuwe rijwoning betaal je meer dan 300.000 euro”

  Op zoek naar een nieuwe stek of gewoon nieuwsgierig naar wat de huizen tegenwoordig kosten in Vlaanderen en waar iedereen wil wonen? Wij gaan elke week op onderzoek met een lokale vastgoedmakelaar. Deze week: Petegem-aan-de-Leie bij Deinze, een deelgemeente met drukke gewestwegen, een treinstation, uitgestrekte woonwijken, industriezones en veel sportfaciliteiten, maar zonder echte dorpskern. “Een deftige villa of ruime bungalow vind je bijna niet meer onder de 400.000 euro”, zegt Rik Schepens van Vastgoed Schepens Deinze.
 2. HUIZENJACHT. Mariakerke, in de Gentse rand: “Een huisje voor 200.000 euro? Het kan, als je bereid bent op een minder mooie locatie te wonen”
  PREMIUM
  Mariakerke

  HUIZEN­JACHT. Mariakerke, in de Gentse rand: “Een huisje voor 200.000 euro? Het kan, als je bereid bent op een minder mooie locatie te wonen”

  Op zoek naar een nieuwe stek of gewoon nieuwsgierig naar wat de huizen tegenwoordig kosten in Vlaanderen en waar iedereen wil wonen? Wij gaan elke week op onderzoek met een lokale immomakelaar. Deze week: Mariakerke bij Gent, waar de koopwoningen erg gegeerd blijken. “Mariakerke heeft dan ook veel te bieden", weet Nicolas De Reuck van Immo Da Vinci.
 1. Op huizenjacht in... Bazel: “Charme en rust te over, maar daar hangt een prijskaartje aan vast”
  PREMIUM
  Bazel

  Op huizen­jacht in... Bazel: “Charme en rust te over, maar daar hangt een prijskaart­je aan vast”

  Op zoek naar een nieuwe stek, of gewoon erg nieuwsgierig naar wat de huizen tegenwoordig kosten in Vlaanderen en waar iedereen wil wonen? Wij gaan elke week op onderzoek met een lokale immomakelaar. Deze keer doen we dat in Bazel, een van de mooiste dorpen in Oost-Vlaanderen. Voor een open bebouwing heb je er meestal meer dan een half miljoen nodig. “Maar hoe verder weg van de invalswegen, hoe goedkoper.”
 2. Op huizenjacht in Oosterzele: “Landelijk wonen aan de poort van de Vlaamse Ardennen.”
  PREMIUM
  Oosterzele

  Op huizen­jacht in Oosterzele: “Landelijk wonen aan de poort van de Vlaamse Ardennen.”

  Wij gaan elke week op onderzoek met een lokale vastgoedmakelaar naar de leukste locaties in de regio’s. Ditmaal in Oosterzele. De gemeente ligt geprangd tussen Wetteren, Zottegem en de voet van de Vlaamse Ardennen en is een landelijke gemeente met zo’n 11.000 inwoners. Het is een gemeente met heel veel lokale traditie en ook een gemeente waar heel veel jonge mensen een ‘thuis’ zoeken.