THE MASKED SINGER

 1. Foxy Lady uit ‘The Masked Singer' spreekt voor het eerst: “Jagen op loslopend wild is sterker dan mezelf”
  PREMIUM
  TV

  Foxy Lady uit ‘The Masked Singer' spreekt voor het eerst: “Jagen op loslopend wild is sterker dan mezelf”

  Ze is nu al een van de meest besproken kandidaten van het nieuwe seizoen van ‘The Masked Singer’. ‘Dag Allemaal' kon Foxy Lady strikken voor haar allereerste interview, waarin al enkele hints verstopt zitten. “Wie op zoek is naar de geheimen van Foxy Lady, zal die zeker niet allemaal online vinden”, klinkt het onder meer. Speur mee naar het sexy figuurtje, en lees hieronder ook onze eerste gok.
 1. Exclusief! Onze man was op de mysterieuze ‘The Masked Singer’-reveal party: “Echt alles is in thema”
  Play
  Showbits
  1

  Onze man was op de mysterieu­ze ‘The Masked Sin­ger’-reveal party: “Echt alles is in thema”

  Een honderdtal genodigden konden gisteren live kennismaken met drie gloednieuwe ‘The Masked Singer’-figuren. Ook ‘Soaperstar’, ‘Groot Licht’ en ‘Champignon’ zullen op 3 februari aantreden in het derde seizoen van Vlaanderens populairste wedstrijd. Onze reporter was bij de exclusieve ‘reveal party’ en kon de drie pakken als één van de eersten bewonderen.
 2. IN BEELD. Exclusieve Reveal Party onthult drie nieuwe ‘Masked Singers’: maak kennis met Soaperstar, Groot Licht en Champignon
  Play
  TV
  3

  IN BEELD. Exclusieve Reveal Party onthult drie nieuwe ‘Masked Singers’: maak kennis met Soaperstar, Groot Licht en Champignon

  Exclusiever dan exclusief. Dat was de party die zaterdagavond losbarstte op La Riva in Antwerpen en waar enkel de beau monde van de Vlaamse influencers een uitnodiging voor kreeg. Het glamoureuze feest werd georganiseerd door Soaperstar, een nieuwe figuur uit ‘The Masked Singer’ die doordrongen is van soapy diva vibes. Soaperstar bracht ook twee vrienden mee: Groot Licht en Champignon. De drie Masked Singers proefden er samen met hun genodigden van bubbly hapjes, dronken cocktails à volonté, performden op het podium en maakten tijd voor selfies.
 3. Jens Dendoncker verwacht een topseizoen ‘The Masked Singer’: “Eén keer bijna flauwgevallen van verbazing”
  Play
  Showbits
  3

  Jens Dendoncker verwacht een topseizoen ‘The Masked Singer’: “Eén keer bijna flauwgeval­len van verbazing”

  3 februari start het derde seizoen van ‘The Masked Singer’. Naar goede gewoonte hangt er een waas van mysterie rond het programma. Reporter Senne kon spreken met presentator van dienst Jens Dendoncker en probeerde toch een paar nieuwigheden te ontfrutselen. “Ik ben bij één ontmaskering bijna flauwgevallen van verbazing”, verklapt hij in Showbits.
 1. “Leeuw met smetvrees, kan dat Bart De Wever zijn? En Tovenaar met vervloekt verleden, dat moet prinses Delphine zijn”
  Play
  Showbits
  5

  “Leeuw met smetvrees, kan dat Bart De Wever zijn? En Tovenaar met vervloekt verleden, dat moet prinses Delphine zijn”

  The game is on. Nadat VTM als dagen teasers voor het nieuwe seizoen van ‘The Masked Singer’ lost, deelt de zender nu ook de eerste beelden van acht pakken uit de show. Prachtige kostuums en personages: Leeuw, Tovenaar, Hippo, Raaf, Skiwi, Foxy Lady, Minotaurus en Kolonel Mops. Naar hun zangkwaliteiten hebben we nog het raden, maar de vele duizenden fans kunnen wel al beginnen meespeuren. Ook Desna en Senne wagen zich aan een eerste pronostiek. Bekijk het in een nieuwe Showbits.