Rommelmarkten in Vlaanderen

 1. Van Kaprijke tot Eeklo: 5 rommelmarkten in het Meetjesland waar je op zoek kan gaan naar verborgen schatten
  PREMIUM
  DEINZE/MEETJESLAND

  Van Kaprijke tot Eeklo: 5 rommelmark­ten in het Meetjes­land waar je op zoek kan gaan naar verborgen schatten

  Slenter jij ook graag urenlang op rommelmarkten op zoek naar verborgen schatten en koopjes? Of heb jij net je zolder opgeruimd en zoek je naar een plek om je spullen te verkopen? Goed nieuws, de komende weken staan er in het Meetjesland nog heel wat marktjes op de planning! Wij lijsten vijf rommelmarkten op waar je in oktober heel wat leuke spullen op de kop kan tikken.
 1. Van Melle tot Merelbeke: 7 rommelmarkten in en rond Gent waar je op zoek kan gaan naar verborgen schatten
  PREMIUM
  Gent

  Van Melle tot Merelbeke: 7 rommelmark­ten in en rond Gent waar je op zoek kan gaan naar verborgen schatten

  Slenter jij ook graag urenlang op rommelmarkten op zoek naar verborgen schatten en koopjes? Of heb jij net je zolder opgeruimd en zoek je naar een plek om je spullen te verkopen? Goed nieuws, de komende weken staan er in de regio Gent nog heel wat marktjes op de planning! Wij lijsten zeven rommelmarkten op waar je in oktober heel wat leuke spullen op de kop kan tikken.
 2. Van Breendonk tot Dessel: ontdek verborgen pareltjes op deze 6 rommelmarkten in de regio Mechelen en de Kempen
  PREMIUM
  Kempen/Mechelen

  Van Breendonk tot Dessel: ontdek verborgen pareltjes op deze 6 rommelmark­ten in de regio Mechelen en de Kempen

  Slenteren over de rommelmarkt en dat ene perfecte pareltje op de kop tikken? Zalig toch! In de regio Mechelen en de Kempen is er tijdens de maand oktober elke week wel een gezellig marktje met verborgen schatten te bezoeken. Wij lijsten zes rommelmarkten op waar je vintage, tweedehands, maar ook gewoon fijne spullen ontdekt: van Breendonk tot Dessel.
 1. Van Haaltert tot Oudenaarde: op deze tweedehandsbeurzen in de Denderstreek en Vlaamse Ardennen scoor je leuke kinderspullen
  PREMIUM
  Denderstreek en Vlaamse Ardennen

  Van Haaltert tot Oudenaarde: op deze tweede­hands­beur­zen in de Dender­streek en Vlaamse Ardennen scoor je leuke kinderspul­len

  De herfst staat voor de deur en dus worden de kasten overal leeggemaakt. Kledij, speelgoed en andere spullen krijgen dan een nieuwe thuis dankzij leuke tweedehandsmarkten. Daar kunnen de bezoekers niet alleen goedkoop maar ook nog eens duurzaam shoppen. Onze redactie verzamelde daarom enkele tweedehandsbeurzen van de komende weken in de Denderstreek en Vlaamse Ardennen.
 2. Van een speelgoedbeurs tot een garageverkoop: 7 tweedehandsbeurzen in Waasland en Dendermonde
  PREMIUM
  Waasland en Dendermonde

  Van een speelgoed­beurs tot een garagever­koop: 7 tweede­hands­beur­zen in Waasland en Dendermon­de

  De herfst staat voor de deur en dus worden de kasten overal leeggemaakt. Kledij, speelgoed en andere spullen krijgen een nieuwe thuis dankzij leuke tweedehandsmarkten. Daar kunnen de bezoekers niet alleen goedkoop maar ook nog eens duurzaam shoppen. Onze redactie verzamelde daarom enkele tweedehandsbeurzen en garageverkopen van de komende weken in Waasland en Dendermonde.