Restotips Mechelen-Lier
-
PREMIUMMechelen
RESTOTIP. Foodbar Klak in Mechelen: “Ontbijten en lunchen in de schaduw van Sint-Rombouts”
Op zoek naar een nieuw ontbijt- of lunchadres? Dan vind je mogelijk je gading op de Schoenmarkt, in de schaduw van de Sint-Romboutskathedraal in Mechelen. De jonge koffie- en cocktailbar Bar Klak breidde er uit met een foodbar met voor ieder wat wils. “We willen met Foodbar Klak vooral simpele gerechten heel creatief en trendy maken”, zeggen de uitbaters. -
PREMIUMMechelen
RESTOTIP. Tarboosh, rijkdom uit Syrisch-Libanese keuken
Zin in iets nieuws? Stop met zoeken: hier ontdek je welke horecazaak écht het ontdekken waard is, van koffiebar tot ijsjeszaak en van brasserie tot fine dining. Deze week: restaurant Tarboosh in Mechelen, een betaalbaar eethuis dat de de rijkdom van de Syrisch-Libanese keuken wil etaleren. Meer restotips lees je in ons dossier. -
PREMIUMLier
RESTOTIP. Casa Delicias: voor wie van flinterdunne steppegrasfrietjes houdt
Zin in iets nieuws, maar je weet niet waar zoeken? In deze reeks lees je wekelijks over een nieuwe horecazaak die het ontdekken waard is. Deze week zetten we Casa Delicias (in de Lierse Eikelstraat) in de kijker: een eethuisje waar steppegras het grote uithangbord is. Lees hier al onze restotips in regio Mechelen-Lier. -
PREMIUMMechelen
RESTOTIP. The Pasta Club serveert huisgemaakte fusilli
Op zoek naar een snelle hap in hartje Mechelen? Sinds deze week kun je terecht bij The Pasta Club, een nieuw adresje voor street food op de IJzerenleen. Ikram Lamzi (32) doet er wat ze het liefst doet: lekkers aan de man brengen. In haar geval is dat huisgemaakte fusilli met verse saus naar keuze. Meer restotips uit de streek leest u hier.
-
PREMIUMMechelen
RESTOTIP. De Graspoort heropent deuren: Fine dining experience onder een boom
Op zoek naar iets nieuws? Dan kan je in De Graspoort in Mechelen terecht. De horecazaak mag dan veertig jaar bestaan, met nieuwe uitbaters Thibault Van Stratum (30) en Stephanie Hermans (31) waait er een frisse wind. Bezoekers wacht een ‘fine dining experience’ zonder stijf te zijn rondom een … boom. Meer restotips uit de streek leest u hier. -
PREMIUMSint-Katelijne-Waver
RESTOTIP. Klassiekers bij Midzeelhoeve, de buren van Katelijns groentemuseum: “Met verse groenten van de veiling”
Zin in iets nieuws? Stop met zoeken: hier ontdek je welke nieuwe horecazaak écht het ontdekken waard is, van koffiebar tot ijsjeszaak en van brasserie tot fine dining. Deze week: de vernieuwde Midzeelhoeve in Sint-Katelijne-Waver. -
PREMIUMPuurs-Sint-Amands
RESTOTIP Zomerbar ‘Leven in de Dekenij’ in Puurs-Sint-Amands: “Na succes van 2020, breiden we uit in tijd en aanbod”
Zin in iets nieuws? Stop met zoeken: hier ontdek je welke horecazaken écht het ontdekken waard zijn, van koffiebar tot ijsjeszaak en van brasserie tot fine dining. Deze week: ‘Leven in de Dekenij’ in Puurs-Sint-Amands, een zomerbar die zestien weken lang de dekenijtuin inpalmt met hapjes en drankjes, optredens en evenementen, en het eigen bier ‘Op Grootmoeders Weizen’. -
PREMIUMMechelen
RESTOTIP: Thai Café opent dertiende vestiging: “Nemen klanten mee op reis”
Fans van de Thaise keuken hebben er een extra adresje in Mechelen bij. Angel Zhengi en Michel De Bloos openden donderdag op de IJzerenleen de dertiende vestiging van Thai Café. Ze beloven in hun bar/restaurant authentieke keuken in een gezellig kader om ter plaatse te genieten of thuis in een duurzame KioBox. -
PREMIUMMechelen
RESTOTIP: Het Bestek, licht lunchen tussen het groen
Zin in iets nieuws? Stop met zoeken: hier ontdek je welke nieuwe horecazaak écht het ontdekken waard is, van koffiebar tot ijsjeszaak en van brasserie tot fine dining. Deze week: Het Bestek in Mechelen: lichte lunches volgens een sharingconcept te midden van het groen.