Restotips Brugge-Kust

 1. RESTOTIP. Tearoom Riviera: smullen van de klassiekers en vlotte bediening door... twee robots
  PREMIUM
  Middelkerke

  RESTOTIP. Tearoom Riviera: smullen van de klassie­kers en vlotte bediening door... twee robots

  Bediend worden door twee robots, het kan sinds een goeie maand bij Tearoom Riviera in Middelkerke. Daar helpen ‘Pauline en Paulette’ het personeel met het bedienen van drank en eten. “Het was even wennen voor onze klanten, maar nu worden ze het wel stilaan gewoon”, zegt uitbater Nathaniël Devey. Wij gingen zelf eens een kijkje nemen en stilden er met plezier onze honger.
 1. RESTOTIP. ‘t Fietskotje in Bredene. De lekkerste pannenkoeken ... per meter
  PREMIUM
  Bredene

  RESTOTIP. ‘t Fietskotje in Bredene. De lekkerste pannenkoe­ken ... per meter

  Met de lente in aantocht en de lentezon van de voorbije dagen in ons achterhoofd geven we jullie deze week graag een ideale tip om te genieten van die eerste zonnestralen. Verdoken tussen de woonwijken van Bredene Dorp, ligt ‘t Fietskotje. Ooit begonnen als het walhalla voor de wielertoeristen, is dit een leuke tip voor iedereen die wil genieten van originele pannenkoeken. Je kan zowel zoete als hartige pannenkoeken kiezen en dat aan de meter.
 2. RESTOTIP. Cantine Copine in Brugge: “Een wat vergeten topadres, met de kneepjes van een sterrenchef aan betaalbare prijzen”
  PREMIUM
  Brugge

  RESTOTIP. Cantine Copine in Brugge: “Een wat vergeten topadres, met de kneepjes van een sterren­chef aan betaalbare prijzen”

  Ooit benoemden we het nog een ‘geheim adresje’ in Brugge, toen chef Karen Keygnaert haar ster bij restaurant A’Qi inruilde voor een nieuw avontuur in Cantine Copine. De vroegere borstelfabriek ligt goed verscholen achter de huizen langs de Steenkaai. Een adres waar je qua originaliteit mee scoort bij je tafelgasten. Maar wat staat er op het menu?
 1. RESTOTIP. No Nonsense, Oostende: culinaire beleving in de huiskamerbistro
  PREMIUM
  Oostende

  RESTOTIP. No Nonsense, Oostende: culinaire beleving in de huiskamer­bi­stro

  De huiskamerbistro. Alsof je in je woonkamer bediend wordt door je privéchef. Met slechts 16 zitplaatsen en één servies is No Nonsense bovendien een van de kleinste restaurants van Oostende. “Omdat de kwaliteit en culinaire beleving centraal staan. Belangrijk is dat klanten precies weten wat ze eten en waar het vandaan komt”, legt uitbater en chef-kok Koen Jooris uit. Op de kaart: eigen creaties geïnspireerd op de wereldkeuken, steeds met seizoensgebonden en lokale producten. Lees al onze restotips voor de regio Brugge-Kust in ons dossier.