Restotips Antwerpen
-
PREMIUMMalle
RESTOTIP. Burgers ‘n Bowls: kiezen is verliezen
Zin in iets nieuws? Stop met zoeken: hier ontdek je welke horecazaak écht het ontdekken waard is, van koffiebar tot ijsjeszaak en van brasserie tot fine dining. Deze week: Burgers ‘n Bowls in Westmalle, waar je in een trendy bar naar Amerikaanse stijl voor het dilemma tussen een rijkelijk belegde burger of een frisse pokébowl komt te staan. -
PREMIUMAntwerpen
Bezielers van Camion openen fine dining restaurant Camionette op PAKT-site: “Alle puzzelstukjes vallen in elkaar”
We schreven er een tijdje geleden al over, maar nu is het ook eindelijk zover: Camille Dubois (30) en Boqion De Pooter (30) van het populaire vegan restaurant Camion openen op vrijdag 1 juli hun tweede vestiging - Camionette - op de PAKT-site. Camion zal voortaan worden verdergezet als een ontbijt- en lunchbar, terwijl je bij Camionette zowel ‘s middags als ‘s avonds terecht kan voor allerlei sharing gerechten of een glaasje natuurwijn in de bar. “Bij Camionette breken we met het beeld dat enkel traditioneel tafelen onder fine dining geplaatst kan worden.” -
PREMIUM
RESTOTIP. Blueness: nog maar drie weken open, en al een ster waard
Zin in iets nieuws? Stop met zoeken: hier ontdek je welke horecazaak écht het ontdekken waard is, van koffiebar tot ijsjeszaak en van brasserie tot fine dining. Deze week: Blueness, het gloednieuwe restaurant van Sergio Herman waarbij de moderne Franse keuken met een Japanse twist centraal staat. Meer restotips lees je in ons dossier. -
Deurne
Foodmaker opent zomerbar op dak van Sportoase in Deurne
Foodmaker, de gezonde restaurantketen en producent van verse maaltijden, heeft sinds oktober vorig jaar een restaurant in Sportoase Groot Schijn in Deurne. Vanaf vrijdag 1 juli kan je er ook terecht in Schijn Bar, een nieuwe zomerbar op het dak van Sportoase met uitzicht op park Groot Schijn.
-
PREMIUMAntwerpen
RESTOTIP. Le Pristine: Italiaans met een ster
Zin in iets nieuws? Stop met zoeken: hier ontdek je welke horecazaak écht het ontdekken waard is, van koffiebar tot ijsjeszaak en van brasserie tot fine dining. Deze week: Le Pristine, het Italiaanse restaurant van Sergio Herman dat meteen een ster kreeg. Meer restotips lees je in ons dossier. -
ANTWERPEN
Van Stockholm tot Los Angeles: V Pizza opent zaak in Antwerp Tower
Na Stockholm, Malmö, en Los Angeles zet V Pizza nu ook voet aan wal in Antwerpen en vult het één van de laatste lege ruimtes in van de vernieuwde Antwerp Tower. Verwacht je aan ‘premium fast fine’ zuurdesem pizza’s en verlichtende salades in een bijzondere setting.” -
PREMIUMAntwerpen
Geen ster, maar hipper dan hip: in deze 6 Antwerpse restaurants moet je geweest zijn
Geen ultrabekende chef, (nog) geen ster, maar wel elk weekend stampvol: Antwerpen telt heel wat fantastische restaurants waar je geweest moet zijn. Deze zes zaken zijn nog niet zo heel erg lang open, maar hebben wel hun strepen al verdiend in de Antwerpse horecawereld. Smakelijk! -
PREMIUMAntwerpen
RESTOTIP. Album: elegant lunchen aan de Vlaamsekaai
Zin in iets nieuws? Stop met zoeken: hier ontdek je welke horecazaak écht het ontdekken waard is, van koffiebar tot ijsjeszaak en van brasserie tot fine dining. Deze week: Album, (niet zomaar) een lunchadresje waar je elegante gerechten voorgeschoteld krijgt. Meer restotips lees je in ons dossier. -
PREMIUMAntwerpen
RESTOTIP. Victor: verfijnd foodsharen aan de Sint-Paulusplaats
Zin in iets nieuws? Stop met zoeken: hier ontdek je welke horecazaak écht het ontdekken waard is, van koffiebar tot ijsjeszaak en van brasserie tot fine dining. Deze week: Victor, een restaurant dat dezelfde naam draagt als haar eigenzinnige, jonge chef. Meer restotips lees je in ons dossier.
-
PREMIUMMechelen
Café De Goesting opent deuren op Botermarkt: “Betaalbare boerenkost”
Zin in boerenkost en stoverij? Dan kan je sinds kort terecht bij Café De Goesting op de Botermarkt in Mechelen. Het eetcafé serveert al even typisch Vlaamse kost als de naam doet vermoeden. “Heb je goesting in een pintje? Een koffie? Een dagschotel? Dan ben je welkom”, nodigen de uitbaters uit. -
PREMIUMBerchem
RESTOTIP. Bistro Chicane: een slaatje dat niet tegenslaat
Zin in iets nieuws? Stop met zoeken: hier ontdek je welke horecazaak écht het ontdekken waard is, van koffiebar tot ijsjeszaak en van brasserie tot fine dining. Deze week: Bistro Chicane, een gezellige bistro in Oud Berchem. Meer restotips lees je in ons dossier. -
PREMIUMAntwerpen
RESTOTIP. Extra Fika: topadresje voor de veggies onder ons
Zin in iets nieuws? Stop met zoeken: hier ontdek je welke horecazaak écht het ontdekken waard is, van koffiebar tot ijsjeszaak en van brasserie tot fine dining. Deze week: Extra Fika, een kleinschalig restaurant met een vegetarische menukaart. Meer restotips lees je in ons dossier. -
PREMIUMAntwerpen
RESTOTIP. Essen: verfijnde gerechten in een modern interieur
Zin in iets nieuws? Stop met zoeken: hier ontdek je welke horecazaak écht het ontdekken waard is, van koffiebar tot ijsjeszaak en van brasserie tot fine dining. Deze week: Essen, een stijlvol restaurant met groenten en vlees van lokale boeren. Meer restotips lees je in ons dossier.