Promojagers

 1. PROMOJAGERS SUPERTIP. Delhaize geeft bon Bol.com van 20 euro bij aankoop drie producten uit gamma: “Je krijgt hem al als je 7,17 euro uitgeeft”
  3

  PROMOJA­GERS SUPERTIP. Delhaize geeft bon Bol.com van 20 euro bij aankoop drie producten uit gamma: “Je krijgt hem al als je 7,17 euro uitgeeft”

  Delhaize pakt weer uit met een Bol.com-actie. Wie bij de warenhuisketen drie producten koopt uit een gamma aan verzorgingsproducten, krijgt er een bon ter waarde van 20 euro van de webwinkel bovenop. “Je krijgt hem al als je 7,17 euro uitgeeft”, aldus Gunther Devisch van Promojagers België, die er zijn wekelijkse supertip van maakt voor de lezers van HLN.
 1. PROMOKALENDER. Deze aanbiedingen mag je in september niet missen als je geld wil uitsparen
  5

  PROMOKALEN­DER. Deze aanbiedin­gen mag je in september niet missen als je geld wil uitsparen

  De inflatie - die aangeeft hoe snel de prijzen stijgen - zit op het hoogste niveau sinds maart 1976. Dat betekent dat de kost van voeding, elektriciteit, aardgas en kleding sterk is toegenomen. Voor wie de impact daarvan wil beperken, geeft Gunther Devisch van Promojagers België elke maand een overzicht van aanbiedingen en promoties die je in die periode zeker niet mag missen. Wist je bijvoorbeeld dat je in september vaak mosselen, wijn, toiletpapier en wasproducten kan kopen met fikse kortingen?
 2. PROMOKALENDER. Deze aanbiedingen mag je in augustus niet missen als je geld wil uitsparen
  2

  PROMOKALEN­DER. Deze aanbiedin­gen mag je in augustus niet missen als je geld wil uitsparen

  Het leven wordt duurder en dat merk je als je naar de supermarkt gaat. Voor wie wil besparen, geeft Gunther Devisch van Promojagers België elke maand een overzicht van de aanbiedingen en promoties die je die specifieke maand niet mag missen. Wist je bijvoorbeeld dat je eind augustus al zeer voordelig nieuwe tuinmeubelen kan kopen? En dat je in de outlet in het Nederlandse Roermond deze maand 50 procent extra korting kan scoren op de al erg lage prijzen? Een overzicht.
 1. PROMOJAGERS SUPERTIP. Op deze parkingverkoop net over de grens kan je (fris)drank en meer kopen voor helft van de prijs
  21

  PROMOJA­GERS SUPERTIP. Op deze parkingver­koop net over de grens kan je (fris)drank en meer kopen voor helft van de prijs

  Juli is de maand dat er een grote tent verschijnt op de parking van warenhuisketen Auchan in Roncq, net over de grens met Frankrijk. Op een hele reeks (fris)dranken en andere dagdagelijkse producten krijg je fikse kortingen, waardoor ze soms maar de helft zo veel kosten als bij ons. Daarom maakt Promojagers België er deze week zijn supertip van voor de lezers van HLN.