Mijn Superseks

 1. PODCAST. Geert neemt Alba mee op 'Fifty Shades’-avontuur. “Ik de dominator, zij de onderdanige”

  PODCAST. Geert neemt Alba mee op 'Fifty Sha­des’-avon­tuur. “Ik de dominator, zij de onderdani­ge”

  “Terwijl zij in de douche stond, pakte ik de spullen uit die ik had meegebracht. Een zacht, maar stevig lint voor rond haar nek, een klittenband voor rond de polsen of enkels, een zweepje, een blinddoek, en drie kaarsen.” Geert (45) leert Alba (36) kennen via een datingapp. Hij geeft aan dat hij als dominante ‘Sir’ op zoek is naar iemand die een onderdanige rol wil spelen. En daar staat Alba wel voor open. Ze spreken af en beleven een brandend hete nacht vol straffen en kaarsvet. Hoe dat verder afloopt, hoor je in deze aflevering van de podcast ‘Mijn Superseks’.
 2. PODCAST. Getrouwde Max denkt dat hij hetero is tot hij vrijt met Christoff: "Mijn hoofd ontplofte. Dit was wat ik nodig had"

  PODCAST. Getrouwde Max denkt dat hij hetero is tot hij vrijt met Christoff: "Mijn hoofd ontplofte. Dit was wat ik nodig had"

  Max is zeer gelukkig getrouwd met zijn mooie, lieve echtgenote en beschouwt zichzelf zijn hele leven lang als hetero. Tot hij online in contact komt met Christof. Naarmate de jaren verstrijken en hun gesprekken evolueren, wordt Max nieuwsgieriger en nieuwsgieriger naar hoe het zou voelen om gepenetreerd te worden. Dus op een dag besluiten ze af te spreken. Wat er dan gebeurde, hoor je in de zevende aflevering van de podcast ‘Mijn Superseks’.
 1. Camille beleeft een funky rollenspel met de Spaanse Salvador: “Hij was de onervaren student, ik de strenge lerares”

  Camille beleeft een funky rollenspel met de Spaanse Salvador: “Hij was de onervaren student, ik de strenge lerares”

  Camille is 23 wanneer ze Salvador ontmoet in het warme Spanje, waar ze toen woonde en werkte. Hij is getrouwd, 20 jaar ouder, maar mooi gespierd en met een volle, grijzende haardos. Al snel komt ze erachter dat hij een onstuimige seksdrive heeft. Hij neemt haar mee op een wilde rit, de wondere wereld van rollenspellen in. Luister naar haar spannende verhaal in de deze zesde aflevering van de podcast ‘Mijn Superseks’.
 2. Karl wordt op zijn 17e ontmaagd door de moeder van een vriend. “Ze heeft mij ingewijd”
  PODCAST

  Karl wordt op zijn 17e ontmaagd door de moeder van een vriend. “Ze heeft mij ingewijd”

  Karl is 17 wanneer hij op een avond langsgaat bij een vriend, maar die blijkt niet thuis te zijn. De moeder van zijn vriend, Gerda (38), vraagt hem toch om binnen te komen. Wat volgt is een onverwacht genotsspel dat hem inwijdt in de liefde. Zijn eerste keer seks wordt meteen zijn superseks. Hij is de onervaren matroos, zij de ervaren kapitein. Karl hield het verhaal 50 jaar lang voor zich, maar deelt het nu met ons. We gaan terug naar 1964, toen seks nog een groot taboe was en de pil nog maar enkele jaren op de markt was.
 3. Milan en Ella hebben stormachtige seks op de 6de verdieping met de gordijnen open. “Dat maak je maar een keer mee”
  Podcast

  Milan en Ella hebben stormachti­ge seks op de 6de verdieping met de gordijnen open. “Dat maak je maar een keer mee”

  Milan (25) en Ella (22) waren gewoon vrienden, van seksuele spanning was er geen sprake. Tot die ene avond. Plots was die aantrekkingskracht er wél en beleven ze samen een spectaculaire nacht, met een hevig onweer op de achtergrond dat alles alleen maar intenser maakte. Hoe hun supernacht precies verlopen is, hoor je in deze derde aflevering van de HLN-podcast ‘Mijn Superseks’.
 4. Annick heeft bruisende seks met haar oude jeugdliefde Ron. “Hij likte de champagne van tussen mijn billen”
  Podcast

  Annick heeft bruisende seks met haar oude jeugdlief­de Ron. “Hij likte de champagne van tussen mijn billen”

  Annick heeft prikkelende seks met jeugdliefde Ron, dertig jaar na hun eerste ontmoeting. Ron was toen 25 en Annick net 17, het waren haar ouders die een stokje voor die relatie staken. Nu, tijdens hun stiekeme afspraakjes, laait het vuur tussen de twee weer hoog op. Vooral die ene date op een zonovergoten picknickdeken in het bos zal Annick nooit vergeten. Ze vertelt over hoe Ron een fles ijskoude champagne over haar hals goot en hoe de bruisende vloeistof tussen haar borsten omlaag gleed. Het bezorgde haar kippenvel. Het hele verhaal hoor je in deze nieuwe aflevering van de HLN-podcast Mijn Superseks.