HARRY & MEGHAN

 1. Harry en Meghan gingen in het begin van hun relatie incognito naar een halloweenfeestje: “Niemand wist wie we waren”
  Royalty
  1

  Harry en Meghan gingen in het begin van hun relatie incognito naar een halloween­feest­je: “Niemand wist wie we waren”

  Vooraleer prins Harry (37) en Meghan Markle (40) in 2016 hun relatie wereldkundig maakten, gooiden ze nog een laatste keer alle remmen los op een halloweenfeestje. Dat vertelt de hertogin van Sussex in een interview met Ellen DeGeneres (63). Ook prinses Eugenie (31) en haar echtgenoot Jack Brooksbank (35) waren van de partij. “Niemand wist wie we waren.”
 2. Druk om de ‘royal racist’ te noemen stijgt gevoelig: “Harry en Meghan hebben een loopje genomen met de waarheid”
  PREMIUM
  Royalty

  Druk om de ‘royal racist’ te noemen stijgt gevoelig: “Harry en Meghan hebben een loopje genomen met de waarheid”

  “Er werden vragen gesteld over de huidskleur van Archie, en wat dat mogelijk zou betekenen voor het koningshuis.” Het was een ware bom die prins Harry (36) en zijn vrouw Meghan Markle (40) in maart lieten vallen tijdens hun beruchte Oprah-interview. Sindsdien is de jacht op de zogenaamde ‘royal racist’ geopend, voorlopig nog zonder enig succes. Integendeel, uit steeds meer hoeken weerklinkt de felle verdediging van Queen Elizabeth en haar achterban, terwijl het koppel zich in stilzwijgen hult: “Ik weet waar het over gaat, en ze hebben het volledig verkeerd voorgesteld.”
 1. Butler van prinses Diana waarschuwt Harry en Meghan: “Ze hebben het te ver laten komen”
  Royalty
  12

  Butler van prinses Diana waarschuwt Harry en Meghan: “Ze hebben het te ver laten komen”

  Na maanden vol spanningen en chaos heeft Queen Elizabeth (95) haar breekpunt bereikt als het gaat om haar kleinzoon prins Harry en zijn vrouw Meghan Markle. Dat stelt de Britse Paul Burrell (63), de gewezen butler van prinses Diana, in een interview met ‘Closer Magazine’. Volgens hem zetten de prins en zijn vrouw zich maar beter schrap voor de juridische stappen die Buckingham Palace zou willen zetten: “De koningin die advocaten onder de arm neemt is totaal ongekend. Het is haar manier om te zeggen: ‘Genoeg is genoeg!’”