De Fashionfixer

 1. Tine (31) heeft grote borsten: “Ik vind het zo moeilijk om me stijlvol te kleden.” Onze ‘fashionfixer’ geeft tips

  Tine (31) heeft grote borsten: “Ik vind het zo moeilijk om me stijlvol te kleden.” Onze ‘fashion­fixer’ geeft tips

  Tine Huysegems (31) heeft maat 44-46. “Ik heb grote borsten, maat F, en dan ook nog eens een flinke kont.” Ze zou zich graag modieus kleden voor haar job, maar als volle dame vindt ze dat moeilijk. Onze ‘fashionfixer’ en moderedacteur David Devriendt snelt te hulp: hij kent vijf items die elke curvy vrouw flatteren. “Deze kledingstukken zijn bovendien niet alleen kantoorproof, maar kan je ook perfect dragen op feestjes en andere gelegenheden.”
 2. Sanne (34) wil meer kleur dragen, maar durft niet. Onze 'fashionfixer' geeft tips: “Deze 4 combinaties werken altijd”

  Sanne (34) wil meer kleur dragen, maar durft niet. Onze 'fashion­fixer' geeft tips: “Deze 4 combina­ties werken altijd”

  Diëtiste Sanne Mouha (34) houdt van kleurrijke kleding. Hoe meer, hoe liever. Alleen heeft ze het gevoel dat ze niet weet welke combinaties wérken en welke niet. “Ik wil er niet uitzien als een clown.” Onze ‘fashionfixer’ en moderedacteur David Devriendt snelt te hulp: hij kent vier manieren om ‘colorblocking’ outfits te creëren die niet kunnen mislukken. “Voor beginners is het befaamde kleurenwiel een handig hulpmiddel.”
 3. Colorblocking doe je zo: 3 looks om kleur te dragen deze zomer
  bol.com

  Colorbloc­king doe je zo: 3 looks om kleur te dragen deze zomer

  Hoe draag je kleur zonder er clownesk uit te zien? Da’s de eerste stijlvraag die modejournalist David Devriendt voorgeschoteld kreeg in NINA’s nieuwste moderubriek, waarin hij elke week modedilemma’s van lezeressen oplost. Zijn advies luidt klaar en duidelijk: “Durf te colorblocken, maar ga voor simpele silhouetten die toch nog trendy zijn.” Om je te inspireren, selecteerden we de tofste items om buiten, en toch binnen de lijntjes te kleuren.