Edward Theuns en Wout van Aert in Waregem.
Volledig scherm
Edward Theuns en Wout van Aert in Waregem. © Photo News

Van Aert is Belgisch kampioen na millimetersprint tegen Theuns en Evenepoel

WielrennenWout van Aert heeft zijn rentree in het peloton in stijl gevierd. De renner van Jumbo-Visma kroonde zich in Waregem tot Belgisch kampioen op de weg na een spetterende finale aan de zijde van Remco Evenepoel en Edward Theuns. Met die laatste kwam het tot een millimetersprint. Van Aert haalde het met een banddikte.

46 reacties

 • ROGER DEPREZ

  3 maanden geleden
  En Wout geeft het zelf aan dat hij nog niet 100% is, de vraag dan zal zijn want indien hij 100% is, misschien krijgen we weer een zeer goede Wout te zien in de tour en het najaar. Het mag toch wel gezegd worden na zijn zware val waren er die zeiden dat het gedaan was, hij kwam nog beter terug. Nu een operatie en nog niet in orde maar is wel Belgisch kampioen.
 • Frans Peeters

  3 maanden geleden
  Als Wout aan de start staat mag je het kijkcijfergehalte verdubbelen want die maakt de koerst altijd
 • Johan Maddens

  3 maanden geleden
  Harold Anckaert , na twee maanden geen competitie en een ingreep denk ik niet dat je bij je eerste wedstrijd al in topvorm verschijnt Van Aert reed gewoon weg van de rest met Evenepoel in zijn wiel Als die mannen gaan moet je mee zijn ! Ik denk eerder dat Van Aert een klasse te sterk is voor de rest van de Belgen Zoals Nys gisteren zei : Wout is gene gewone !!
 • Antoine Van De Velde

  3 maanden geleden
  Wel lang wachten op de mening van patrick, gewoonlijk heeft hij die in een mum van tijd klaar.
 • frankie bressinck

  3 maanden geleden
  Roger De Vlaeminck heeft het altijd gezegd hé, Wout is de beste ter wereld! Belgisch kampioen in het veld en op de weg, zelfs Merckx heeft dat nooit gekund!