Volledig scherm
PREMIUM
© rv

Nu al massale bestellingen voor zwembad in de tuin: welke verschillende types zijn er op de markt en wat kosten ze?

Wie deze zomer wil zwemmen in de eigen tuin zal zich moeten reppen, want de zwembadbouwers hebben nu al hun handen vol. Maar voor welk type kies je het best? Waar moet je allemaal op letten bij de aankoop? En welk prijskaartje hangt eraan vast? Onze woonexpert Björn Cocquyt zet je graag op weg zodat je geen sprong in het diepe hoeft te nemen. 

29 reacties

 • frank versammen

  7 dagen geleden
  heb een paar jaar van een zeer groot verwarmd zwembad kunne gebruik maken in men ouderlijk huis > maar ik kan eerlijk zeggen > na een tijd is de fun eraf en dan bekijk je het maar > de meeste mensen die het kunnen kopen halen het impulsief in huis omdat kennissen of buren dit ook hebben > verfrissen op zomerse dagen is leuk maar echt zwemmen doe je daar niet in > dus tja zie maar
 • yvan van impe

  1 week geleden
  Leefloners zijn massaal toegenomen.
 • Jan Maes

  1 week geleden
  Toch niet voor de gewone man en al zeker niet voor huurders,dus alleen die geld genoeg hebben
 • Tom Van Genechten

  2 weken geleden
  De jaloersheid druipt er hier weer vanaf. Extra betalen? Dat ze de lekken in hun watervoorziening herstellen er lopen hier elke dag honderden zwembaden gewoon weg. Maar het is gemakkelijker de burger extra te laten betalen. In Spanje regent het vele minder en zijn er geen watertekorten hoe komt dat?
 • Maximus Royalstar

  2 weken geleden
  Ieder jaar opnieuw water tekorten in de zomer waardoor boeren met de handen in het haar zitten en dan blijft de verkoop van zwembaden pieken?Gaan die mensen hun zwembad vullen met flessenwater misschien?
 1. Bjorn (42) toverde een leegstaand rijhuis van amper 82m² om tot luxueuze loft: “Ik bouwde een huis op maat van mijn huidige situatie en richtte het in zoals ik het wilde”
  PREMIUM
  Binnenkijker

  Bjorn (42) toverde een leegstaand rijhuis van amper 82m² om tot luxueuze loft: “Ik bouwde een huis op maat van mijn huidige situatie en richtte het in zoals ik het wilde”

  Je moet het zien om te geloven, maar achter deze bescheiden gevel gaat een luxueus interieur schuil. Het is een schoolvoorbeeld van hoe je groots kunt wonen op een kleine oppervlakte, want die bedraagt amper 82 m². Onze woonexpert ging er een kijkje nemen en geeft ook enkele tips om je eigen ruimte in huis optimaal te benutten.
 1. Dit is de ongelofelijk schattige Ponkey de shezel
  Play

  Dit is de ongelofe­lijk schattige Ponkey de shezel

 2. In Wuhan zijn de rollen een jaar later omgedraaid: "Het is nergens zo veilig als hier"
  Play

  In Wuhan zijn de rollen een jaar later omgedraaid: "Het is nergens zo veilig als hier"